Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Stolar, fåtöljer och barstolar - Skapa komfort och stil i ditt hem

Kampanj - Sitt bekvämt i vinter!
Här finner du hela vårt sortiment av bekväma Matstolar, Barstolar och Fåtöljer. Snygga, sittvänliga och prisvärda sittmöbler för alla hemmets rum. Matbord, se här!

Vilken höjd skall jag ha på matstolen?

Standardhöjd för sitsen på matstolar är 46-47cm, detta för att passa in med rätt höjd till matbordet och matbordsskivan som oftast är 76-77cm höga. En allmän riktlinje är att sitta vid bordet med dina fötter plant på golvet och dina knän böjda i en 90-graders vinkel. 

Material, mått, färgval och stil

Hos oss hittar du stolar och fåtöljer i en mångfald av stilar och material, inklusive massivt trä, elegant PU konstskinn, mjuka bomullstyg, luftigt linnetyg och skinn. Valet av material påverkar både utseendet och användbarheten av din sittmöbel. Vill du ha något tåligt och stilrent för dina matstolar? Vårt PU konstskinn är både vackert och praktiskt med olika dekorativa sömmar och ett brett utbud av färgval.


Montering av sittmöbler

Vi levererar våra stolar oftast omonterade för att göra det enkelt för dig. Monteringen är enkel och kräver bara några få steg med medföljande skruvar och beslag. För att säkerställa stabiliteten är det viktigt att dra åt skruvarna igen efter en vecka och sedan årligen. När du monterar stolar, använd vår rekommenderade metod: Dra skruvarna fast växelvis till 90% av maxkraften och placera sedan en tyngd på sitsen innan de sista 10% dras åt. Detta säkerställer att alla fyra ben är jämnt placerade på golvet, en extra viktigt detalj när det kommer till barstolar.

Varför investera i bra matstolar?

Matstolar är inte bara en praktisk del av ditt hem utan kan också förvandla atmosfären i ditt kök eller vardagsrum. Komfort är nyckeln, speciellt när familjen samlas kring matbordet. Våra stolar, gjorda av material som textil, mikrofiber och trä, erbjuder den perfekta balansen mellan komfort och stil.

Dessutom kan dina matstolar bidra till att definiera din heminredning. Oavsett om du föredrar en modern, minimalistisk stil eller en mer klassisk och rustik estetik, har vi alternativ som passar din personliga smak. Ditt val av stolar kan verkligen göra ditt hem komplett och sammanhängande.

Tänk på syftet med dina stolar när du väljer dem. För köket är stödet för ryggen viktigt, medan mjuka textilstolar kan skapa en mysig atmosfär i vardagsrummet. Hållbarhet och kvalitet är alltid en prioritet, särskilt om du vill ha stolar som varar länge.

Så varför kompromissa när det gäller matstolar? Upptäck vårt breda utbud av stilar, material och färger, och skapa en bekväm och välkomnande atmosfär i ditt hem med Möbelkungen. Våra stolar och fåtöljer är inte bara möbler; de är en investering i din komfort och din heminredning. Gör ditt val och låt oss ta hand om resten!


checkout Till Kassan
Möbler
Övrigt