Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Bord för utomhusmiljö

 Kampanj! 
Utomhusbord i hög kvalitet som passar bra i trädgården, uteplatsen eller i uterummet. Här finns underhållsfria, vädertåliga utebord i olika modeller, färgval och storlekar. Ta en titt på våra matbord med stomme i aluminium med flätad konstrotting och härdad glasskiva. Exklusiva rektangulära matbord i aluminiumstomme med härdad svart eller vit glasskiva för dig som vill ha något extra! Matbord i hög kvalitet som tål utomhusbruk. Varför inte matcha något av våra matbord med våra vädertåliga och bekväma utomhusstolar? Egen import = Absolut lägsta pris hos MöbelKungen!

Vad bör man fundera kring vid köp av ett bord till uteplatsen?

Storlek: Mät uteplatsen för att avgöra vilken storlek på bord som passar bäst. Det är viktigt att bordet inte tar upp för mycket utrymme, men samtidigt tillåter tillräckligt med plats för att sitta och röra sig runt bordet.
Material: Det finns ett brett utbud av material att välja mellan, inklusive trä, metall, glas och plast. Tänk på dina behov och önskemål när du väljer ett material. Trä kan vara vackert och hållbart men kräver underhåll, medan plast kan vara lätt att rengöra men kanske inte ger samma känsla.
Underhåll: Fundera på hur mycket underhåll du vill eller kan göra. Vissa material kräver mer underhåll än andra. Om du inte vill lägga mycket tid på underhåll kan det vara bättre att välja ett material som kräver mindre.
Design: Designen på bordet ska passa din personliga stilen på din uteplats. Tänk på hur bordet kommer att se ut tillsammans med dina utomhusstolar och andra möbler.
Funktion: Tänk på hur du kommer att använda bordet. Behöver du ett bord som kan fällas ihop och förvaras lätt, eller vill du ha ett större bord som kan rymma flera personer?
Budget: Sätt en budget för ditt köp och välj ett bord som passar dina behov inom din budget. Det finns bord i olika prisklasser så det kan krävas lite letande innan du hittar rätt.
Väderbeständighet: Om bordet kommer att stå ute året runt, tänk på att välja ett bord som är tåligt mot väder och vind. Ett väderbeständigt material som rostfritt stål eller aluminium kan vara ett bra val.
Genom att tänka på dessa faktorer kan du välja ett bord som passar dina behov och skapa en funktionell och attraktiv uteplats du trivs med.


checkout Till Kassan
Möbler
Övrigt