Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Indiska möbler i massivt trä

Möbelserien Coffebrown är snygga rejäla indiska möbler i klassisk och modern stil, tillverkade i massivt shesamträ (Dalbergia Sissoo) också kallat rosenträ eller pallisander. Köp hållbart tillverkade indiska möbler i massivt shesamträ från MöbelKungen till riktigt bra priser! Här finner du gedigna monterade möbler omsorgsfullt tillverkade så som en möbel skall vara!  Alla möbler är färdigmonterade, klara att packas upp direkt! 

Vårt engagemang för kvalitet och hållbarhet är en kärnprincip hos MöbelKungen. När du väljer våra sheshammöbler, kan du vara säker på att du inte bara investerar i vackra och hållbara möbler utan också i en ärlig produkt.

Trävirket som används för våra sheshammöbler hämtas uteslutande från noggrant skötta plantager i de norra delarna av Indien. Denna noggranna och ansvarsfulla skogsbrukshantering är en del av vårt åtagande för att säkerställa att våra möbler är tillverkade med minimal påverkan på miljön.

För att ytterligare bekräfta vår strävan efter hållbarhet och rättvisa handelsprinciper har våra sheshammöbler och importleveranser de nödvändiga CITES-export- och importtillstånden för träslaget Dalbergia Sissoo. Detta är ett bevis på vår fulla överensstämmelse med internationella regler och föreskrifter för handel med ädla träslag.

När du väljer MöbelKungens sheshammöbler, väljer du inte bara kvalitet och skönhet för ditt hem utan också en produkt som står för hållbarhet och ansvar gentemot vår planet


checkout Till Kassan
Möbler
Övrigt