Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp - Svart

Är du på jakt efter ett svart vitrinskåp? Om du är i behov av snygg praktisk förvaring, kolla in våra svarta skåp! Vi har ett brett urval vitrinskåp för omgående leverans, tillverkat i massivt pinjeträ och mdf. Vitrinskåpen har fastmonterade hyllplan invändigt och handtag i silver/svart metall. Samtliga vitrinskåp är färdigmonterade med klarglas i dörrarna, klara att packas upp direkt! Färgen är täckande svart, halvblank.

Läckra svarta vitrinskåp

Ge dina finaste saker en värdig plats att exponeras i, varför inte ett snyggt svart Vitrinskåp från MöbelKungen. Svarta färdigmonterade skåp i flera olika modeller och storlekar, välj skåp med vanliga hängda dörrar eller varför inte ett skåp med skjutdörrar. Skåpen har monterade klarglas i dörrarna, välj till om du vill ha lådor eller kanske täckta dörrar nedtill för smart dold förvaring. Kombinera gärna skåpet med våra övriga matchande svarta möbler exempelvis soffbord, tv bänkar, skänkar, byråer mm. 

Monterade vitrinskåp - Fördelar

Våra vitrinskåp är alltid monterade vid leverans till kund. Glas, handtag och beslag är monterade, du slipper tidsödande montering och kan direkt packa upp och njuta av ett skåp som är proffesionellt ihopsatt. 

Vitrinskåp för alla hemmets rum

Vitrinskåp kan ofta passa in i flera av hemmets rum, kanske ett smalare skåp kan matcha in i badrummet för förvaring av handdukar, shampoo, duchtvål och övrigt som behövs lättillgängligt i ett badrum. Ett vitrinskåp kommer vanligtvis att användas under många år i hemmet, brukas nästan dagligen, inte bara för smart förvaring utan också som en möbel att betrakta som tillför och bidrar med den atmosfär du vill ha i din bostad. 


checkout Till Kassan
Möbler
Övrigt