Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Hagsta Svart 90x40x200cm

6450 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Snyggt Vitrinskåp i svart med glasdörr, klarglas och täckt dörr. Glas på sidorna. Två hyllplan uppe och ett hyllplan nedtill.
Bredd 90x Djup 40x Höjd 200cm.
Vikt 64 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.

Vitrinskåp Hagsta är en sann skönhet som omedelbart drar uppmärksamheten till sig. Med sina imponerande glasdörrar upptill och de klara glasen får du en fantastisk vy av dina värdefulla föremål. Glas på sidorna i vitrindelen ger även sidovy för dina ägodelar och låter dem lysa och skina.

Vitrinskåpet erbjuder tre generösa hyllplan upptill och två hyllplan nedtill, vilket ger dig mycket utrymme att organisera och visa upp dina saker i vitrinsdelen med även möjlighet till dold förvaring nedtill bakom de täckta dörrarna. De silversvarta handtagen, som är runda och bekväma att använda, tillför också en fin kontrast till den svarta färgen.

Med yttermåtten på 90 cm i bredd, 40 cm i djup och 200 cm i höjd är Hagsta en perfekt storlek som passar i olika rum och inredningsstilar. Och det bästa av allt, det levereras färdigmonterat i en kartong, så du kan njuta av dess skönhet direkt efter leveransen utan krångel med montering.

Hagsta - ett svart vitrinskåp som kombinerar tidlös stil med praktisk förvaring på ett enastående sätt. Det kommer att förhöja din heminredning och göra ditt hem ännu mer vackert och organiserat.Artikelnummer:
VG71-90-S-45

Möbler
Övrigt