Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Indiska möbler i massivt trä

Möbelserien Coffebrown, Akacia, White wash, Malta - Felicia. Indiska möbler i massivt trä - Äkta vara rakt igenom! Handgjorda färdigmonterade möbler från Indien för dig som uppskattar riktiga möbler som håller.  Möbler tillverkade av material som består i generationer, massivt trä och metall. Egen import - Inga mellanhänder -  Absolut bästa pris hittar du här!

Massivt trä - Indiska möbler

Shesham och Akacia är två utomordentligt hårda träslag som lämpar sig perfekt för möbelproduktion. De skickliga indiska möbelsnickarna har en lång och respekterad tradition av att tillverka möbler i massivt shesham- och akaciaträ. Genom åren har dessa skickliga hantverkare producerat och exporterat möbler av dessa robusta träslag över hela världen.

Våra pålitliga leverantörer har sina produktionsanläggningar i nordvästra Indien, närmare bestämt i staden Jodhpur, belägen i delstaten Rajasthan. Vi handlar direkt med fabrikerna, och våra möbler transporteras i containrar med tåg från Jodhpur till hamnstaden Mundra, en sträcka på cirka 70 mil. Från Mundra skeppas möblerna med sjöfrakt till Göteborg och avslutningsvis levereras den sista sträckan med lastbil till vårt lager i Härryda. På detta sätt kan vi säkerställa hög kvalitet och äkthet i varje möbel som når våra kunder


checkout Till Kassan
Möbler
Övrigt