Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vita möbler - New England stil

Detta är en av våra mest populära möbelserier i vitt. Möblerna i serien "Vinga Vit" är tillverkad i massivt pinjeträ och mdf, monterade och förpackade i kartong, klara att packas upp och användas direkt! Möbler i New England stil med handtag i silver/svart metall. Snygga Skänkar, Byråer, Vitrinskåp, Soffbord, TV bänkar, Sänggavlar, Sängbord, Hatthyllor, Skoställ, Speglar, Garderober och Bokhyllor. Stort sortiment praktiska och snygga vita möbler för alla dina rum. Här kan du välja från ett brett urval av vita möbler och kombinera ihop till ditt egna vita drömboende! Färgen är täckande helvit/kritvit (NCS-S-0300-N).  

New England-möbler är en stilriktning inom möbeldesign som är influerad av den tidiga amerikanska kolonialstilen. Dessa möbler är kända för sin enkla, funktionella och traditionella design, med användning av naturliga material såsom trä, läder och bomull.

Influenser för New England-möbler kommer från den tidiga amerikanska kolonialstilen, där möbler måste vara hållbara, praktiska och lätta att producera med lokala material. Denna stil har sedan blivit en populär trend inom inredning och möbeldesign, särskilt för dess traditionella och tidlösa utseende.

New England-möbler används ofta för att skapa en traditionell och hemkänslig atmosfär, och de passar väl i hem med en klassisk eller landlig inredningsstil. De är också populära för sitt enkla och tidlösa utseende, vilket gör att de kan användas i en mängd olika inredningsstilar.


checkout Till Kassan
Möbler
Övrigt