Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Snygga färdigmonterade vita möbler i marin stil - Ocean Vit

Möbelserien "Ocean Vit"  är en möbelserie tillverkad i massivt akaciaträ och förmedlar en marin känsla. Flera möbelmodeller i serien har snygga jalusidörrar, kännetecken för en marin inredningsstil. Här kan du köpa ett marint soffbord som förhoppningsvis passar ditt vardagsrum. Hyllplanen i serien "Ocean Vit" är löstagbara och kan justeras upp eller ner. Finns i helvit eller helvit med brunbetsad topp. Handtag i svart metall. Möblerna är färdigmonterade, klara att packas upp direkt! 

Vita möbler i marin stil är en trend som aldrig dör. Den klassiska vita marinstilen är en look som passar perfekt in i många moderna hem. En av de mest uppskattade detaljerna hos dessa möbler är de vackra jalusi dörrarna som ger en unik touch och en känsla av exklusivitet.
Bokhyllor i marin stil är en av de mest eftertraktade möblerna i denna serie. Dessa hyllor är inte bara praktiska för att förvara böcker, de har en unik design som gör att de ser fantastiska ut i varje rum i hemmet, oavsett om det är vardagsrummet, sovrummet eller köket. De vita hyllorna ger en känsla av renhet och rymd, och den marininspirerade designen ger en touch av kusten.
Hela denna möbelserie har justerbara hyllplan, speciellt praktiskt för bokhyllor där möjlighet till anpassade hyllplanshöjder ger optimal förvaring. 
En annan viktig möbel i marin stil är tv-bänken. Dessa bänkar är utformade för att passa perfekt under en TV och är också ett utmärkt val för att förvara elektronik och utrustning. Tv-bänkarna i marin stil har samma vita färg som bokhyllorna och har också jalusi dörrar som ger ett unikt utseende.
Soffborden har en praktisk storlek som gör att de passar perfekt i vardagsrummet. De vita färgerna och den marininspirerade designen ger en känsla av avkoppling och harmoni. Bakom jalusi dörrarna finns plats för bra praktisk förvaring. 
Vita möbler i marin stil är en trend som har hållit sig stark under åren. Så om du letar efter en vacker och praktisk inredningsstil som passar perfekt i det moderna hemmet, är vita möbler i marin stil ett utmärkt val.


checkout Till Kassan
Möbler
Övrigt