Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skapa ett vardagsrum du kommer att älska, placera ett av våra Soffbord i centrum

Är du trött på ditt gamla soffbord? Kanske funderar du på ett nytt till vardagsrummet. Här finner du hela vårt sortiment av snygga soffbord till riktigt bra priser. Soffbordet har ofta en central plats i vardagsrummet och brukas vanligtvis varje dag, välj ett sofffbord med omsorg som passar just din inredningsstil och hem. Vi erbjuder ett stort urval av monterade soffbord i olika storlekar och stilar. Här finns runda, ovala, fyrkantiga och rektangulära soffbord, förhoppningsvis finner du ett som passar precis det du söker. 

Vilken höjd skall jag ha på soffbordet?

Fundera kring hur du kommer använda ditt soffbord. Att välja rätt höjd på soffbordet i vardagsrummet kan vara avgörande för att skapa en bekväm och funktionell inredning. Våra soffbord är 35-55cm höga, medans sidobord är ofta 55-65cm höga för att passa vid sidan av en soffa eller fåtölj. Den vanligaste höjden på soffbordet är 50cm, men det finns faktiskt flera faktorer som kan påverka valet av höjd på ditt soffbord. Ett av de viktigaste faktorerna att tänka på när det gäller höjden på soffbordet är hur det kommer att användas. Om du främst använder soffbordet som en avlastning för att placera drycker och snacks på medan du tittar på TV eller pratar med vänner, så är en höjd på 50 cm oftast en bra höjd för att undvika att böja sig för långt ned. Men om du använder soffbordet för att äta måltider eller arbeta vid, kan det vara viktigt att välja ett soffbord som är något högre än genomsnittet. Kanske kan höjden på 55cm vara lämplig för detta ändamål.
En annan faktor som kan påverka valet av höjd på soffbordet är din egen kroppshöjd och längd på soffan. Om du är längre än genomsnittet eller om soffan är högre än normalt, kan det vara en bra idé att välja ett soffbord som är högre än genomsnittet för att skapa en mer balanserad och bekväm sittställning.

Material, mått och stil på soffbordet

Valet av material, mått och stil på soffbordet har stor betydelse för hur det kommer upplevas, möjligheten att användas praktiskt och även hur soffbordet kommer matcha till din övriga inredning. Vi erbjuder soffbord i flera olika stilar, både med lådor och dörrar för effektiv dold förvaring. Här finns soffbord med underskivor för praktisk öppen lättillgänglig förvaring. Smart förvaring av dina saker inuti soffbordet hjälper dig att hålla bra ordning uppe på bordsskivan, välj ett soffbord med den typ av förvaring som passar dig bäst.
Soffbord i massivt trä och mdf, träslagen shesam och akacia är extremt tåliga och ger lång hållbarhet även vid dagligt tufft brukande. I webbutiken finns soffbord både för det mindre och större vardagsrummet. Kanke behöver du ett litet satsbord för det mindre rummet eller varför inte sätta ihop två eller fyra fyrkantiga soffbord till en större enhet passande det riktigt stora vardagsrummet. Soffborden här matchar våra övriga möbler i webbutiken vilket ger dig möjlighet att köpa en tv bänk, vitrinskåp eller skänk i samma stil som soffbord.

Formen på soffbord, vad bör man fundera kring?

Vilken form ska ditt soffbord ha för att passa perfekt i ditt hem? Det är en viktig fråga att fundera över, då soffbordet är en central del av vardagsrummet. Ett runt soffbord, ger en känsla av ökad rymd och passar ofta bra i mindre vardagsrum. Det är också ett smart val, eftersom de vassa kanterna på fyrkantiga bord kan innebära en risk för skador.
Om du söker en mjuk form kan det ovala soffbordet vara rätt val för dig. Den mjuka formen passar utmärkt tillsammans med kubiska möbler, och det fungerar särskilt bra med en lång och stilren soffa. Vill du ha ett rymligt och praktiskt soffbord är det avlånga rektangulära soffbordet ett utmärkt val. Här finns ofta plats att kunna dekorera med vackra blomvaser och ljusstakar samtidigt som du har gott om yta att använda till vardags.
Om du vill ha ett soffbord som passar i de flesta miljöer och med många typer av soffor, är det fyrkantiga soffbordet det självklara valet. Satsa på ett mindre kvadratiskt bord för det mindre vardagsrummet eller välj ett större fyrkantigt soffbord som en central mittpunkt i ett stort och rymligt rum. Oavsett vilken form du väljer så kommer det att vara en viktig del av ditt vardagsrum och hjälpa till att skapa den perfekta stämningen.

Skapa ett flexibelt soffbord.

Att ha ett stort vardagsrum är en dröm för många, men det kan ibland vara svårt att hitta möbler som passar perfekt i ett sådant utrymme. Att sätta ihop fyrkantiga och rektangulära soffbord kan dock vara en kreativ lösning på detta problem. Genom att kombinera flera mindre bord till ett större soffbord kan du skapa ett anpassningsbar möbel som passar perfekt till dina behov. Detta ger dig också friheten att lätt ändra om i din inredning när det behövs. Den här flexibiliteten är en av de största fördelarna med att använda mindre bord som byggstenar till ett större soffbord. Genom att lägga till eller ta bort bord, kan du enkelt anpassa storleken på soffbordet efter behov. Dessutom kan du även skapa en mer dynamisk och intressant layout i ditt vardagsrum genom att arrangera borden på olika sätt. En annan fördel med att använda mindre bord för att skapa ett större soffbord är att du kan välja olika stilar och material för varje bord. Detta gör att du kan anpassa din inredning till dina personliga preferenser och samtidigt skapa en mer varierad och spännande look. Så om du letar efter en anpassningsbar, flexibel och kreativ lösning för att möblera ditt stora vardagsrum, överväg att använda mindre fyrkantiga och rektangulära soffbord för att skapa ett större soffbord. Med sin mångsidighet och stil kommer detta möbelarrangemang att lägga till en extra dimension av funktionalitet och estetik i ditt hem.


Färdigmonterade soffbord

Slipp tidsödande möbelmontering. Våra soffbord är alltid monterade om inget annat anges, bara att packa upp och börja möblera! Borden är omsorgsfullt monterade vilket ger dig ett snyggt bord med proffsigt utseende och korrekt monterade lådor och dörrar. Genom att välja ett färdigmonterat soffbord får du en högre kvalitetskänsla, proffsigare utseende och säkerställer att soffbordet är korrekt monterat av fabrikens egna möbelmontörer. Hör gärna av dig till oss om du har frågor kring våra soffbord. 


checkout Till Kassan
Möbler
Övrigt