Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord för vardagsrummet

Är du trött på ditt gamla soffbord? Kanske funderar du på ett nytt till vardagsrummet. Här finner du hela vårt sortiment av snygga soffbord till riktigt bra priser. Soffbordet har ofta en central plats i vardagsrummet och brukas vanligtvis varje dag, välj ett sofffbord med omsorg som passar just din inredningsstil och hem. Vi erbjuder ett stort urval av monterade soffbord i olika storlekar och stilar. Här finns runda, ovala, fyrkantiga och rektangulära soffbord, förhoppningsvis finner du ett som passar precis det du söker. 

Vilken höjd skall jag ha på soffbordet?

Vanligaste höjden på soffbord är 50cm, våra soffbord är 35-55cm höga. Mindre sidobord är ofta 55-65cm höga för att passa vid sidan av en soffa eller fåtöj. Äter du middag framför TV:n?Om soffbordet skall användas som avlastning vid middagsätande framför TV:n så är ett bra tips att välja ett något högre bord på 50-55cm. 

Material, mått och stil på soffbordet

Vi erbjuder soffbord i flera olika stilar, både med lådor och dörrar för effektiv dold förvaring. Här finns soffbord med underskivor för praktisk öppen lättillgänglig förvaring. Smart förvaring av dina saker inuti soffbordet hjälper dig att hålla bra ordning uppe på bordsskivan, välj ett soffbord med den typ av förvaring som passar dig bäst.
Soffbord i massivt trä och mdf, träslagen shesam och akacia är extremt tåliga och ger lång hållbarhet även vid dagligt tufft brukande. I webbutiken finns soffbord både för det mindre och större vardagsrummet. Kanke behöver du ett litet satsbord för det mindre rummet eller varför inte sätta ihop två eller fyra fyrkantiga soffbord till en större enhet passande det riktigt stora vardagsrummet. Soffborden här matchar våra övriga möbler i webbutiken vilket ger dig möjlighet att köpa en tv bänk, vitrinskåp eller skänk i samma stil som soffbord.

 

Färdigmonterade soffbord

Slipp tidsödande möbelmontering. Våra soffbord är alltid monterade om inget annat anges, bara att packa upp och börja möblera! Borden är omsorgsfullt monterade vilket ger dig ett snyggt bord med proffsigt utseende och korrekt monterade lådor och dörrar. Hör gärna av dig till oss om du har frågor kring våra soffbord.


checkout Till Kassan
Möbler
Övrigt