Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord för vardagsrummet

Här finner du hela vårt sortiment av soffbord till riktigt bra priser. Soffbordet har ofta en central plats i vardagsrummet och brukas vanligtvis varje dag. Vi erbjuder ett stort urval av monterade soffbord i olika storlekar och stilar, förhoppningsvis finner du ett som passar det du söker. 

Vilken höjd skall jag ha på soffbordet?

Standardhöjd på soffbord är oftast 50cm och vi erbjuder soffbord mellan 35-55cm. Mindre sidobord är ofta 55-65cm höga. Om soffbordet skall användas som avlastning vid middagsätande framför TV:n så är ett bra tips att välja en höjd på 50-55cm. 

Material, mått, färgval och stil på soffbordet

Vi erbjuder soffbord i flera olika material och stilar, både med lådor och dörrar för effektiv dold förvaring i soffbordet. Vissa av våra soffbord har även underskivor för praktisk öppen lättillgänglig förvaring. Soffbord i massivt trä exempelvis träslagen shesam och akacia är soffbord som är mycket robust byggda och självklart färdigmonterade vid leverans. Soffbord i shesam och akacia är extremt tåliga och ger lång hållbarhet även vid dagligt tufft brukande. Här finner du självklart ett stort sortiment med soffbord i olika storlekar som också matchar våra övriga möbler och möbelkollektioner. 

Färdigmonterade soffbord

Våra soffbord är alltid monterade om inget annat anges, bara att packa upp och börja möblera! Köp av omonterade soffbord kan vara både krävande och tidsödande att montera, en stor fördel vid köp av våra soffbord är att ingen montering krävs. Hör gärna av dig till oss om du har frågor kring våra soffbord.


checkout Till Kassan
Möbler
Övrigt