Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Matbord i olika stilar

Här finner du hela vårt sortiment av matbord i olika storlekar och stilar. Prisvärda matbord i vitt, svart och gedigna tåliga matbord i massivt shesam och akaciaträ. Eleganta matbord med metallben och härdad glasskiva. Samtliga matbord är omonterade, endast ben monteras fast på bordsskivan. Matcha matbord med någon av våra fina matstolar eller fåtöljer.

Vilken storlek skall jag välja på matbordet?

Mät platsen där matbordet skall stå med omsorg innan du väljer och köper ditt matbord. Utrymme för stolar skall tas med i beräkningen och möblemanget skall brukas under många år så det är värt att fundera lite extra på mått så valet blir så bra som möjligt i slutändan. Måttet mellan matbordets ovankant och golvet är vanligtvis ca 76-77cm. Sitthöjd för stolar är oftast 46-47cm.

Vad skall jag välja om jag vill ha ett mycket tåligt matbord?

Våra tåligaste matbord är tillverkade i massivt indiskt trä, shesam eller akacia. Dessa träslag är av hög kvalitet, hårda och tunga och lämpar sig mycket bra till matbord. Shesam och akaciaträ har en naturlig träådring och om märken trots allt uppkommer av långvarigt brukande så är synligheten av märken liten pga träets ådring. Vi erbjuder dessa fina matbord i shesam och akacia med träben eller metallben. 


checkout Till Kassan
Möbler
Övrigt