Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Klädskåp & Garderober för ordning och reda - Utforska vårt sortiment

Här finner du hela vårt sortiment av prisvärda snygga garderober och klädskåp i olika inredningsstilar, utföranden och storlekar. En praktisk garderob hjälper dig att organisera dina kläder, skor och andra saker på ett effektivt sätt, bra förvaring helt enkelt! Våra garderober är alltid monterade. Här finns förhoppningsvis en garderob som passar ditt hem och din personliga smak.

Vad bör man tänka på vid köp av en garderob?

Börja med att se på vilka yttermått som är möjliga för val garderob för att passa ditt ändamål samt hur garderoben är inredd. Självklart skall garderoben passa din övriga inredning i rummet. Vi erbjuder garderober med en eller flera dörrar, hyllplan, hängstång mm. Samtliga garderober är fristående.

Material, mått, färgval och stil på garderoben

Vi erbjuder garderober och klädskåp i flera olika storlekar, material, färger och stilar. Här finns garderober i massivt shesam trä, trä/mdf mm. Tips för att skapa en lång garderobsvägg är att sätta ihop flera garderober och ta bort krönlisten upptill och sockel nedtilll för att sätta ihop garderoben kant till kant. Detta ger möjliget till mycket stor volymfövaring av dina saker. Hör av dig till oss om du har frågor kring att sätta ihop flera garderober till en enhet.

Färdigmonterade klädskåp

Våra garderober är alltid monterade, bara att packa upp och börja fylla med dina saker! Köp av omonterade garderober kan vara både krävande och tidsödande att montera, en stor fördel vid köp av våra garderober är att ingen montering krävs. Hör gärna av dig till oss om du har frågor om våra förvaringsmöbler.

 

 

 


checkout Till Kassan
Möbler
Övrigt