Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Utforska vårt urval av Byråer - Hitta din dröm-Byrå här!

Här finner du hela vårt sortiment av prisvärda byråer och köpmansdiskar i olika inredningsstilar, utförande och storlekar. Vi erbjuder ett stort urval av snygga byråer med bra variation av förvaringsmöjligheter för alla typer av rum. Lådorna i byråerna har rejäla bottnar och innerväggar som tål belastning och långvarigt brukande. Våra byråer är alltid monterade, bara att packa upp och börja möblera! 

Vad bör man tänka på vid köp av en byrå?

Byrå är en förvaringsmöbel med två eller fler lådor med avställningsyta ovanpå möbeln. Vid val av byrå så utgå från byråns yttermått, välj sedan antal lådor och storleken på lådorna, detta är avgörande för att strukturera upp få till en bra och effektiv förvaring.  För exempevis hallen, om möjlighet finns tilldela varje familjemedlem var sin låda för förvaring av handskar, halsdukar och mössor, detta gör att man hittar sina grejer mycket lättare och sparar tid.

Material, mått, färgval och stil på byrån

Vi erbjuder praktiska byråer i olika utföranden, färger och material. Exempelvis snygga vita byråer i New Englandstil eller varför inte välja en indisk byrå i tåligt massivt akacia trä. Här finns även praktiska grunda byråer för den smalare hallen samt större byråer för den som har gott om plats. Vi erbjuder även köpmansdiskar med 16 lådor i olika storlekar, material och färger för den som vill ha bästa möjliga ordning. Här finner du också ett stort urval med byråer som också matchar våra övriga möbler och möbelserier, bra om du önskar bygga vidare och komplettera med fler matchande möbler. 

Färdigmonterade byråer

Våra byråer är alltid monterade om inget annat anges, bara att packa upp och börja möblera! Köp av omonterade byråer kan vara både krävande och tidsödande att montera, en stor fördel vid köp av våra byråer är att ingen montering krävs. Hör gärna av dig till oss om du har frågor kring våra byråer.


checkout Till Kassan
Möbler
Övrigt