Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Mer än bara förvaring - Våra Bokhyllor skapar atmosfär

Här på denna sida finner du hela vårt sortiment av bokhyllor. Bokhyllan är en mycket praktisk förvaringsmöbel för böcker, pärmar och prydnadssaker. Våra bokhyllor är alltid monterade om inget annat anges, bara att packa upp och börja möblera!

Vad bör man tänka på vid köp av en bokhylla?

Börja med att se på vilka yttermått som är möjliga för val bokhylla för att passa ditt ändamål, välj bokhylla med justerbara eller fasta hyllplan med eller utan dörrar och lådor beroende på om du önskar dold eller öppen förvaring. Förvara inte bara dina böcker utan även andra saker i bokhyllor och använd höjden på rummet för att samtidigt skapa snygg och praktisk förvaring. Bokhyllan passar oftast in i de flesta rum i ett hem, snygg förvaring i ett vardagsrum eller som en praktisk förvaringsmöbel i exempelvis köket. Tips för att skapa en bra förvaringsvägg är att sätta ihop flera bokhyllor och ta bort krönlisten upptill och sockel nedtilll för att sätta ihop bokhyllan kant till kant. 

Material, mått, färgval och stil på bokhyllan

Vi erbjuder bokhyllor i flera olika storlekar, material, färger och stilar. Här finns bokhyllor i massivt trä, metall, mdf mm. Varför inte välja en tuffare bokhylla i industriell stil tillverkad i aluminium eller en bokhylla i elegant svart färg. Vi rekommenderar alltid att fästa bokhyllan i väggen för att undvia tipprisk.  I webbutiken finner du bokhyllor som också matchar våra övriga möbler och möbelserier, bra om du önskar bygga vidare och komplettera med fler matchande möbler. 

Färdigmonterade bokhyllor

Våra bokhyllor är alltid monterade om inget annat anges, bara att packa upp och börja möblera! Köp av omonterade bokhyllor kan vara både krävande och tidsödande att montera, en stor fördel vid köp av våra bokhyllor är att ingen montering krävs. Hör gärna av dig till oss om du har frågor om våra bokhyllor.

 


checkout Till Kassan
Möbler
Övrigt