Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Stort urval av skänkar och konsolbord

Här finner du hela vårt sortiment av prisvärda skänkar och konsolbord i olika inredningsstilar, utföranden och storlekar. Våra skänkar är alltid monterade, bara att packa upp och börja möblera!

Vad bör man tänka på vid köp av en skänk?

Skänk även kallad sideboard är en förvaringsmöbel med dörrar med eller utan lådor för förvaring av saker med en avställningsyta ovanpå möbeln. Skänken har många användningsområden både för förvaring av dina saker men kan även användas som tv-bänk. Vid val av skänk så börja med att avgöra möjliga yttermått samt fundera kring antal dörrar och lådor du behöver för att få en så bra förvaring som möjligt som passar dina behov. Skänken är en av de mest praktika förvaringmöblerna i ett hem, dörrar och lådor ger bra möjlighet till smart förvaring med avlastningsyta ovanpå möbeln passande både vardagsrum, kök, hall och sovrum.

Material, mått, färgval och stil på skänken

Vi erbjuder skänkar i flera olika storlekar, klarglas i dörrarna för snygg exponering av dina saker samt även skänkar med täckta dörrar för saker du vill förvara men dölja för insyn. Här finns skänkar för alla dina rum, varför inte välja en tuffare skänk i industriell stil eller en skänk i tidlös vit New England stil. Vi erbjuder även grunda skänkar och konsolbord med djup på 25-31cm djup passande den smalare hallen och rum där måtten är begränsade. Här köper du skänkar som också matchar våra övriga möbler och möbelserier, bra om du önskar bygga vidare och komplettera med fler matchande möbler. 

Färdigmonterade skänkar

Våra skänkar är alltid monterade om inget annat anges, bara att packa upp och börja möblera! Köp av omonterade skänkar och konsolbord kan vara både krävande och tidsödande att montera, en stor fördel vid köp av våra skänkar är att ingen montering krävs. Hör gärna av dig till oss om du har frågor kring våra förvaringsmöbler.

 

 


checkout Till Kassan
Möbler
Övrigt