Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Våra skänkar levererar karaktär till varje rum i ditt hem

Här finner du hela vårt sortiment av prisvärda skänkar och konsolbord i olika inredningsstilar, utföranden och storlekar. Våra skänkar är alltid monterade, bara att packa upp och börja möblera!
Vi erbjuder skänkar i flera olika storlekar, klarglas i dörrarna för snygg exponering av dina saker samt även skänkar med täckta dörrar för saker du vill förvara men dölja för insyn. Här finns skänkar för alla dina rum, varför inte välja en tuffare skänk i industriell stil eller en skänk i tidlös vit New England stil. Vi erbjuder även grunda skänkar och konsolbord med djup på 25-31cm djup passande den smalare hallen och rum där måtten är begränsade. Här köper du skänkar som också matchar våra övriga möbler och möbelserier, bra om du önskar bygga vidare och komplettera med fler matchande möbler. 

Vad bör man tänka på vid köp av en skänk?

Att välja rätt skänk till ditt hem är en möjlighet att addera både stil och praktisk förvaring till din inredning. En skänk kan vara en mångsidig möbel som passar i olika rum, från vardagsrummet till matsalen eller hallen. Här är några viktiga saker att tänka på när du väljer en skänk som passar dina behov och din inredningsstil.

Storlek och Proportioner: Börja med att mäta den plats där du tänker placera skänken. Den bör vara proportionerlig till rummet och inte ta över för mycket utrymme. En för stor skänk kan dominera, medan en för liten kan kännas obetydlig.

Förvaringsbehov: Fundera över vad du behöver förvara i skänken. Ska den rymma tallrikar och glas, böcker, porslin eller kanske tekniska prylar? Det finns olika typer av skänkar med olika förvaringsmöjligheter, som hyllor, lådor och skåp. Tänk på hur skänken kan hjälpa dig organisera och hålla ordning i hemmet.

Design och Stil: Skänken är en möbel som kan bidra till inredningens stil och atmosfär. Välj en design som harmoniserar med resten av ditt hem. En enkel och modern skänk kan passa väl i ett minimalistiskt inrett rum, medan en mer dekorativ och detaljrik skänk kan vara ett utmärkt komplement i en mer klassisk inredning.

Materialval: Materialen på skänken påverkar dess utseende och känsla. Trä ger en naturlig och varm atmosfär, medan metall kan ge en mer industriell och modern touch. Tänk på hur materialet samspelar med din övriga inredning och önskad estetik.

Funktionell Placering: Överväg var skänken kommer att placeras i hemmet. En skänk i vardagsrummet kan fungera som både förvaring och en yta för att visa upp dekorationer. I matsalen kan den vara en praktisk plats för servering och förvaring av tallrikar. Placeringen spelar roll för hur du utnyttjar skänkens potential.

Färg och Finish: Skänkens färg och finish är viktiga faktorer för dess visuella inverkan på rummet. En enhetlig färgpalett skapar en sammanhängande känsla medan kontrasterande färger kan ge en livlig och dynamisk look. Överväg hur färgen på skänken matchar övriga möbler och inredning.

Våra skänkar är alltid monterade om inget annat anges, bara att packa upp och börja möblera! Köp av omonterade skänkar och konsolbord kan vara både krävande och tidsödande att montera, en stor fördel vid köp av våra skänkar är att ingen montering krävs. Hör gärna av dig till oss om du har frågor kring våra förvaringsmöbler.

Med dessa faktorer i åtanke kommer du att kunna välja en skänk som både förhöjer din inredning och tillför praktisk funktion till ditt hem. Utforska vårt sortiment av skänkar och tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller behöver råd – vi hjälper dig hitta den perfekta skänken för ditt hem!


checkout Till Kassan
Möbler
Övrigt