Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skrivbord till bra priser

Här finner du hela vårt sortiment av riktigt snygga och praktiska skrivbord till bra priser. Skrivbord för hemmakontor som passar bra för möblering även i vardagssrum och sovrum. Våra mindre modeller lämpar sig även bra som sminkbord och avlastningsbord. Samtliga skrivbord har en snygg baksida passande att även stå mitt i rummet. Förhoppningsvis finner du ett skrivbord som passar det du söker. 

Vilken höjd skall jag ha på skrivbordet?

Standardhöjd på skrivbordet är ca 76cm högt.

Material, mått, färgval och stil på skrivbordet

Vi säljer skrivbord i flera olika stilar, både med lådor och dörrar för effektiv dold förvaring. Skrivbord i massivt trä exempelvis shesam och akacia för den som gillar 100% rent trä. Vi erbjuder även fina vita skrivbord i New Englandstil samt eleganta skrivbord i svart färg. Skrivbord i asiatisk stil i mindre storlekar som även passar utmärkt som sminkbord, finns i flera läckra färger. Här finner du självklart ett stort sortiment med skrivbord som också matchar våra övriga möbler och möbelkollektioner. 

Färdigmonterade skrivbord

Våra skrivbord är alltid monterade om inget annat anges, endast ben behöver monteras på bordsskivan. Köp av omonterade skrivbord kan vara både krävande och tidsödande att montera, en stor fördel vid köp av våra skrivbord är att ingen stor montering krävs. Hör gärna av dig till oss om du har frågor kring våra skrivbord.


checkout Till Kassan
Möbler
Övrigt