Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Snygga Skrivbord för hem och kontor

Oavsett om du letar efter ett skrivbord för hemmet eller kontoret finner du riktigt snygga, praktiska och prisvärda skrivbord här. Olika modeller av skrivbord som passar bra för möblering även i vardagssrum och sovrum. Våra mindre modeller lämpar sig även bra som sminkbord och avlastningsbord. Samtliga skrivbord har en snygg baksida passande att även stå mitt i rummet. Förhoppningsvis finner du ett skrivbord som passar det du söker. 

Vilken höjd skall jag ha på skrivbordet?

Standardhöjd på skrivbord är ca 76cm högt, höjden är en av de viktigaste faktorerna att ta hänsyn till för att skapa en ergonmisk riktig sittställning.

Material, mått, färgval och stil på skrivbordet

Vi säljer skrivbord i flera olika stilar, både med lådor och dörrar för effektiv dold förvaring. Skrivbord i massivt trä exempelvis shesam och akacia för den som gillar 100% rent trä. Vi erbjuder även fina vita skrivbord i New Englandstil samt eleganta skrivbord i svart färg. Skrivbord i asiatisk stil i mindre storlekar som även passar utmärkt som sminkbord, finns i flera läckra färger. Här finner du självklart ett stort sortiment med skrivbord som också matchar våra övriga möbler och möbelkollektioner. 

Färdigmonterade skrivbord

Våra skrivbord är alltid monterade om inget annat anges, endast ben behöver monteras på bordsskivan. Köp av omonterade skrivbord kan vara både krävande och tidsödande att montera, en stor fördel vid köp av våra skrivbord är att ingen stor montering krävs. Hör gärna av dig till oss om du har frågor kring våra skrivbord.


checkout Till Kassan
Möbler
Övrigt