Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Avhämtningsplatser

Boka möblerna i webbutiken och hämta på någon av våra Avhämtningsplatser.  Hemleverans se här

Härryda/Göteborg - Utställning-Lager

Stockholm  
Kungens Kurva - Avhämtning


Malmö - Avhämtning

Örebro - Avhämtning

Jönköping - Avhämtning

Linköping - Avhämtning

Norrköping - Avhämtning

Leverans till en Avhämtningsplats nära dig!

Vi värdesätter din shoppingupplevelse och för att göra det ännu smidigare för dig erbjuder vi en speciell fraktlösning för våra monterade möbler. Genom att använda våra egna lastbilar levererar vi dina möbler till avhämtningsplatser runt om i Sverige. Vi vill förklara varför denna service har en kostnad och hur den gynnar dig som kund.

Nära Dig: Vår frakt med egna lastbilar till avhämtningsplatser i Jönköping, Linköping, Norrköping, Kungens Kurva, Örebro och Malmö är utformad för att göra det prisvärt, enkelt och bekvämt för dig att ta emot dina beställda möbler. Genom att placera avhämtningsplatser i strategiska områden är det nu möjligt för oss att leverera närmare dig.

Fraktkostnad 7% : För att täcka de kostnader som är involverade i vår frakttjänst till avhämtningsplatserna, tillämpar vi en avgift på 7% när du väljer avhämtning i någon av de nämnda städerna. Denna avgift hjälper oss att täcka våra utgifter och fortsätta erbjuda en pålitlig och kostnadseffektiv leveranslösning. Köper du exempelvis en byrå för 3000:- kostar frakten till Avhämtningsplatsen 210:-.

Nettokostnad För Dig: Vi vill betona att vi inte tjänar på denna avgift – den täcker enbart de direkta kostnader som uppstår i samband med att transportera möblerna till avhämtningsplatserna. Vi vill vara transparenta med våra priser och se till att du som kund ser hur vår leveransservice fungerar.

Priserna i Webbutiken: Vi har satt våra priser i webbutiken med avhämtning från vårt lager i Härryda. Genom att erbjuda avhämtningsplatser runt om i landet strävar vi efter att göra vår service mer tillgänglig, kostnadseffektiv och praktisk för dig.

Vi är glada över att kunna erbjuda denna service för din bekvämlighet och hoppas att du ser skälen bakom den tillämpade avgiften. Tillsammans strävar vi efter att göra din shoppingresa smidigare och mer tillfredsställande.

Möbler
Övrigt