Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Matgrupper - Utomhusmiljö

 Kampanj! 
Här finner du matgrupper för din uteplats i konstrotting, polyrope och aluminium för utomhusbruk till bra priser. Bekväma och komfortabla utemöbler i hög kvalitet, dynor ingår med avtagbar klädsel, vattenavvisande tyg Axvision för bästa komfort. Satsa på en riktigt bra matgrupp för trevliga sammankomster och måltider utomhus.  Egen import = Absolut lägsta pris på Matgrupper hos MöbelKungen!  Bekväma stolar och matchande matbord i lackerad aluminium för längsta hållbarhet. Skapa en inbjudande matplats utomhus att umgås med familj och vänner. Välj en mindre matgrupp för den mindre uteplatsen eller en stor exklusiv matgrupp för den större uteplatsen. Vi erbjuder dig kompletta matgrupper för utomhusbruk med möjlighet att komplettera med fler stolar för att matcha dina behov. 

Vad skall man tänka på när man köper en matgrupp för utomhusbruk?


Förutom att matgruppen skall vara bekväm, snygg, praktisk och passa dina behov vill man oftast även ha en underhållsfri utemöbel. Det är viktigt att välja en matgrupp som passar till storleken på uteplatsen eller trädgården där den ska stå. Tänk på hur många personer som vanligtvis kommer att använda matgruppen och välj en storlek som passar dina behov. Se till att det finns tillräckligt med utrymme runt matbordet för att röra sig fritt. Komforten är viktig när det gäller en matgrupp eftersom det är där du och dina gäster kommer att sitta och äta. Se till att stolarna har mjuka och bekväma dynor och att de ger tillräckligt med stöd. Tänk på att stolarna bör ha en lämplig höjd i förhållande till bordet. Stil och design, en matgrupp bör passa med stilen på din utomhusmiljö. Fundera på om du vill ha en modern och minimalistisk stil eller en mer traditionell och rustik stil. Tänk också på om färgen och stilen på matgruppen kommer att matcha med resten av din uteplats eller trädgård. Om du önskar en underhållsfri matgrupp välj i förstahand en matgrupp i konstmaterial och stomme i aluminium.  Matgrupper i massiva träslag som exempelvis teak och akacia behöver underhållas varje år. Om utemöbeln skall stå under bar himmel, välj i första hand en stomme i aluminium och undvik målat järn som kan rosta med tiden. Utemöbler med stomme i aluminium är dyrare jämfört med utemöbler med stomme i målat järn, fördelen är att aluminium ej rostar och håller år efter år.
 

Förvaring av utemöbler


Förläng hållbarheten på din matgrupp genom att använda möbelöverdrag när den ej används. Tänk på att förvara matgruppen svalt och torrt vintertid när den ej brukas, detta förlänger hållbarheten på dina utemöbler.


checkout Till Kassan
Möbler
Övrigt