Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Hemleverans inom hela Sverige!

Välj bekväm hemleverans, möblerna är monterade och förpackade i kartong.

Lägg möblerna i webbutikskassan och skriv in ditt postnummer så beräknas fraktkostnaden hem till dig. Därefter kan du fullfölja eller avbryta din beställning. Uddaorttillägg för vissa postnummer, se här. Vi skickar möbler inom hela Sverige med egna lastbilar och åkeriet Dachser. Leveranstid ca 2-10 dagar. Vi/Dachser kontaktar Er 1-4 dagar innan leverans och avtalar leveransdag/tid i samråd med Er.  Hemleverans till tomtgräns/port. Bärhjälp in i bostaden ingår ej. 

Beställda möbler kan även avhämtas från vårt lager i Härryda/Göteborg eller avhämtningsplatser i Kungens KurvaMalmö, Örebro, Jönköping, Linköping eller Norrköping.

Vanliga frågor om fraktkostnad vid Hemleverans av monterade möbler

Fråga: Varför kostar frakten av monterade möbler extra och vad inkluderar den?

Svar: Vi förstår att fraktkostnader vid Hemleverans kan vara en viktig faktor när du överväger ditt köp av monterade möbler. Vår fraktkostnad återspeglar den faktiska nettofraktavgiften som åkerierna tar ut av oss för att leverera dina möbler till din adress. Denna kostnad inkluderar inte bara transporten utan även emballage och hantering av dina möbler för att säkerställa att de når dig i bästa möjliga skick.

Det är viktigt att notera att fraktkostnaden för monterade möbler baseras på den fulla monterade volymen av möblerna samt eventuellt extra emballage som krävs för att skydda dem under transporten. 

Våra priser i webbutiken är satta med utgångspunkt från att möblerna hämtas från vårt lager i Härryda. Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser för våra produkter och för att kunna göra detta är våra priser baserade på avhämtning från vårt lager i Härryda som standardalternativ.

Vi hoppas att denna förklaring ger dig en bättre förståelse för våra fraktkostnader vid Hemleverans för monterade möbler och vår prissättningsmodell. Om du har fler frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi är här för att hjälpa dig på bästa sätt och se till att du får den bästa möjliga köpupplevelsen hos oss.

Möbler
Övrigt