Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Asiatiska möbler gör skillnad - Hur kan de förändra ditt hem?

Möbelserien AsianSelected är unikt handtillverkade Asiatiska möbler i trä, finns i vitt och svart samt flera färgstarka kulörer som garanterat ger en färgklick i rummet! Stort urval av möbler i kinesisk, japansk och orientalisk stil. Möblerna är monterade och förpackade i kartong.
Kort video från vår Utställning av Asiatiska möbler.

Möbler direkt från Asien

Vi har ett långvarit samarbete med fabriker i Kina med mångårig tradition av möbeltillverkning, skickliga möbelsnickare tillverkar omsorgsfullt iögonfallande vackra bruksmöbler allt från mindre sängskåp till större brudskåp. Vi importerar direkt från fabrik och tar kontinuerligt fram fina asiatiska möbelmodeller för den nordiska marknaden.

Asiatiska och Kina-möbler är en samling av unika och eleganta möbler med en lång historia och tradition från Asien. Dessa möbler har tillverkats i generationer och har en rik kultur och konstnärligt uttryck som gör dem till en viktig del av möbeldesignen.

En av de största fördelarna med asiatiska och Kina-möbler är deras hållbarhet. Många av dessa möbler är gjorda av massivt trä, som är ett hållbart material som håller i många år. Dessutom är många asiatiska och Kina-möbler byggda med hantverkstekniker och metoder som har använts i generationer, vilket gör att de är välgjorda och hållbara.

Möblerna har också en unik konstnärlig touch och skönhet. De är handmålade med färger och ibland mönster som är typiska för den asiatiska kulturen, och de har ofta patina som gör varje möbel speciellsb. Möblerna finns i en mängd olika prisklasser, så du kan enkelt hitta en som passar dina behov och budget.

Sammanfattningsvis är asiatiska och Kina-möbler en viktig del av möbeldesignen, med en lång historia och tradition, hållbarhet, konstnärlig skönhet, multifunktionalitet och tillgänglighet till ett rimligt pris.

Är det någon asiatisk möbeltyp eller färg på möbeln du saknar?

Vi erbjuder ett stort sortiment asiatiska möbler i webbutiken, men tyvärr det är svårt att erbjuda allt. Hör gärna av dig till oss om det är någon asiatisk möbel eller färg du saknar i vårt sortiment så ser vi om det finns möjlighet att ta fram det du efterfrågar.


checkout Till Kassan
Möbler
Övrigt