Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Förvara med elegans: Vita Vitrinskåp som gör intryck

Är du i behov av praktisk och snygg förvaring? Spana in våra vita vitrinskåp! Vita vitrinskåp tillverkat i massivt pinjeträ och mdf. Vi har ett brett urval av läckra vita vitrinskåp för omgående leverans.  Skåpen har fastmonterade hyllplan invändigt och handtag i silver/svart metall.  Samtliga vitrinskåp är färdigmonterade med klarglas i dörrarna, klara att packas upp direkt! Färgen är täckande helvit/kritvit (NCS-S-0300-N). 

New England stil

Ge dina värdefullaste saker en värdig plats att synas i, varför inte ett snyggt vitt Vitrinskåp i New Englandstil. Vita färdigmonterade skåp i flera olika modeller och storlekar, välj skåp med vanliga hängda dörrar eller varför inte ett skåp med läckra skjutdörrar. Skåpen är med monterade klarglas i dörrarna, välj till om du vill ha lådor eller kanske täckta dörrar nedtill för smart dold förvaring. Kombinera gärna skåpet med våra övriga matchande vita möbler exempelvis soffbord, tv bänkar, skänkar, byråer mm. Vi har ett mycket stort urval av vita möbler i New England stil.

Monterade vitrinskåp - Fördelar

Våra vitrinskåp är alltid monterade vid leverans till kund. Glas, handtag och beslag är monterade, du slipper tidsödande montering och kan direkt packa upp och njuta av ett skåp som är proffesionellt ihopsatt. 

Vitrinskåp för alla hemmets rum

Vitrinskåp kan ofta passa in i flera av hemmets rum, kanske ett smalare skåp kan matcha in i badrummet för förvaring av handdukar, shampoo, duchtvål och övrigt som behövs lättillgängligt i ett badrum. Ett vitrinskåp kommer vanligtvis att användas under många år i hemmet, brukas nästan dagligen, inte bara för smart förvaring utan också som en möbel att betrakta som tillför och bidrar med den atmosfär du vill ha i din bostad. 


checkout Till Kassan
Möbler
Övrigt