Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Ransby Vit 105x40x190cm

7850 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Snyggt Vitrinskåp i vitt med glasdörrar, två lådor och täckta dörrar.
Bredd 105x Djup 40x Höjd 190cm.
Vikt 63 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.

Ransby - ett vackert vitrinskåp i tidlös kritvit färg som lyfter fram New England-stilens charm och funktionalitet.

Ransby är ett praktfull möbel som ger ditt hem en elegant atmosfär. Med sina imponerande glasdörrar och de vackra spröjsarna framför klarglaset blir skåpet en sann blickfångare. Bakom glasdörrarna finns tre rymliga hyllplan, redo att framhäva dina mest älskade föremål och samlarobjekt. Klarglaset låter dina ägodelar stråla och skapa en förtrollande vy.

Men det är inte allt - Ransby är utrustat med två lådor och två täckta dörrar nederst. Dessa erbjuder extra förvaringsmöjligheter och låter dig organisera dina ägodelar på ett prydligt sätt. De silversvarta handtagen, både på dörrar och lådor, ger skåpet en modern känsla samtidigt som de är funktionella och lätta att använda.

Ransby är inte bara en vacker möbel för vardagsrummet eller matsalen; det är också en praktisk lösning för förvaring i ditt hem. Med sina dimensioner på 105 cm i bredd, 40 cm i djup och 190 cm i höjd erbjuder det gott om utrymme utan att ta upp för mycket plats.

Den kraftiga krönslisten upptill ger skåpet karaktär och en elegant touch. De synliga silversvarta gångjärnen är snygga detaljer som förstärker dess New England-stil och ger det en tidlös känsla.

Det bästa av allt är att Ransby levereras färdigmonterat i en kartong, så du kan snabbt njuta av dess skönhet utan krångel med montering.

Ransby - ett vitrinskåp som förenar stil och funktion på ett enastående sätt, och som kommer att förvandla ditt hem till en plats fylld med elegans och praktisk förvaring.Artikelnummer:
QF10-V-42

Möbler
Övrigt