Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Balkonggrupper för den mindre uteplatsen

 Utemöbler - REA! 
Balkonggrupper i konstrotting, polyrope och aluminium. Här finns bekväma Balkonggrupper i hög kvalitet till bra priser, dynor ingår med avtagbar klädsel! Vädertåliga mindre utemöbler som passar bra på balkongen eller den mindre uteplasten. Välj en balkonggrupp du gillar och skapa din egen favoritplats med tid för avkoppling utomhus. Balkonggrupperna säljs komplett med fåtöljer, stolar och bord med möjlighet att köpa till extra stol och fåtölj. Dynor med avtagbar klädsel ingår till samtliga balkonggrupper. Vi hoppas du kan skapa en riktigt fin uteplats med någon av våra mindre utegrupper. Har du frågor om våra balkonggrupper och mindre utegrupper hör gärna av dig till oss.
Egen import = Absolut lägsta pris på Balkonggrupper hos MöbelKungen!

Vad skall man fundera kring vid köp av balkonggrupp?

En mindre utomhusgrupp kan vara ett bra val för dig som har en begränsad yta men som ändå vill ta vara på sommaren och kunna njuta av utomhusvistelse på din uteplats eller balkong. Ett bra tips kan vara att välja stapelbara fåtöljer som tar minimalt med plats när du ej använder balkonggruppen. Fundera kring vilket material, storlek och färg du vill ha samt hur balkonggruppen skall användas och matchas med övriga möbler på uteplatsen. Välj ett tåligt rostfritt material i stommen på stolar och bord som expempelvis aluminium, det är ett långstiktigare val jämfört med målat järn som kommer börja rosta med tiden.

Avkoppling och trivsel.

Att ha en balkonggrupp på balkongen kan skapa en mysig utomhusmiljö och erbjuda en plats att koppla av eller underhålla gäster. Här är några tips för att använda din balkonggrupp på bästa sätt:
Plantera några växter runt din balkonggrupp för att ge en fräsch och naturlig känsla till utrymmet. Detta kan vara enkelt genom att använda blomlådor eller hängande krukor som passar din balkong.
Om din balkong är öppen, tänk på att använda parasoll eller markis för att skydda dig från solen och skapa en sval och skuggig plats på varma dagar.
Om du vill använda din balkonggrupp för att äta ute, se till att den är tillräckligt stor för att rymma maten och tallrikarna, och tänk på att använda bordstabletter eller dukar för att skydda ytan.
Skapa stämning på kvällen genom att lägga till några utomhusljus runt din balkonggrupp. Välj batteridrivna eller solenergi-ljus för en enkel och praktisk lösning.
 

Förvaring.

Tips! Tänk på att använda möbelöverdrag när du ej använder din utomhusgrupp. Förvara balkonggruppen svalt och torrt vintertid när den ej används. 


checkout Till Kassan
Möbler
Övrigt