Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Ulmekärr Balkonggrupp Grå

1500 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Balkonggrupp Ulmekärr 2 karmstolar + bord = 3 delar.
Läcker balkonggrupp med två fåtöljer i grå flätad konstrotting, bord i hamrad alumnium.

Karmstol Tanum grå, monterad.
Bredd/Djup/Höjd: 56/62/86cm.
Sitthöjd 46cm.
Vikt 5 kg.

Bekväm karmstol tillverkad i aluminium och klädd i flätad underhållsfri grå polyrotting. Upplev den sköna och sittvänliga karmstolen Tanum grå färg. Denna klassiska design är en av de mest bekväma karmstolarna på marknaden, tillverkade av högkvalitativ och underhållsfri flätad grå konstrotting. 

Dynorna är lätta att rengöra och underhålla tack vare sin avtagbara klädsel, och de ger en bekväm sittupplevelse som gör att du kan koppla av med stil. Stolen är monterad och stapelbar, vilket gör det enkelt att flytta och förvara.

Med en bredd på 56 cm, djup på 62 cm och höjd på 86 cm är den en utmärkt passform för vilken plats som helst, från uteplatsen till vinterträdgården. Stolen Tanum i grå färg är en av våra mest populära utestolar, tack vare dess tidlösa design och exceptionella sittkomfort.

Soffbord Charama Metall hammrad Diam. 60cm Höjd 45cm.
Detta eleganta och unika bord är tillverkat av hammrad aluminium med en diameter på 60cm och en höjd på 45cm, och är en perfekt kombination av stil och funktionalitet.

Charama är tillverkad i Indien av skickliga hantverkare som använder traditionella tekniker för att skapa en enastående produkt. Varje bord är unikt på grund av den handgjorda hammringen, vilket gör varje exemplar unikt och speciellt. 

Bordet är lätt att rengöra och sköta, och aluminiumkonstruktionen gör det extremt hållbart och robust. Dessutom är det mycket mångsidigt och kan användas som en praktisk avlastningsyta för böcker, tidningar och andra tillbehör. Artikelnummer:
BA-GR-SILV2

Möbler
Övrigt