Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Stort urval av TV bänkar

Här på denna sida finner du hela vårt sortiment av TV bänkar till riktigt bra priser. TV bänk också kallad för mediabänk har ofta en central plats i vardagsrummet med blickfång under tv:n. Vi erbjuder ett stort urval av tv bänkar i olika stilar, flertal olika längder och höjder för att matcha just det behov du har av en TV bänk. Köp en praktisk tv bänk med bra förvaring av kablage och skapa en bra tv miljö du trivs med.

Vilken höjd skall jag ha på tv bänken?

Om tv:n skall stå på tv bänken så behöver du ta hänsyn till vilken typ av sittmöbel som används vid tv tittandet så tv bilden hamnar på en komfortabel och rätt höjd för dig. Höjden på våra tv bänkar varierar mellan 35cm till 65cm, vanligast är en höjd på 50cm. Vid höjd över 65cm kallas möbeln för sideboard eller skänk. Vi erbjuder även skänkar i höjder mellan 70-80cm passande som tv bänk, dock är det ej lika vanligt efterfrågat från våra kunder. Om du önskar en högre tv bänk, titta igenom våra sidor med skänkar här i webbutiken.

Material, mått, färgval och stil på tv bänken

Vi erbjuder TV bänkar och mediabänkar i flera olika färger, populärast är tv bänkar i vitt, svart och grått, både modern och klassisk stil. Varför inte välja en tuffare tv-bänk i industriell stil i metall eller kanske en indisk tv-bänk i massivt trä. Här finns även unika tv-bänkar i asiatisk och kinesisk stil, kulörta färgsättningar som garanterat ger en färgklick till rummet. Tv-bänkarma har oftast hål baktill för sladdragning. Innan köp så planera vilka förvaringsutrymmen du behöver för att förvara de saker du behöver såsom digitalbox, playstation och andra tekniska tillbehör. Vi erbjuder tv bänkar i olika varianter för smart förvaring med lådor, täckta dörrar, glasdörrar och öppna fack beroende på om du önskar öppen eller dold förvaring. Bra tips för att spara plats i vardagsrummet är en vägghängd tv kombinerad med en kortare grundare tv bänk. Här finner du självklart ett stort sortiment med tv-bänkar som också matchar våra övriga möbler och möbelkollektioner. 

Färdigmonterade tv bänkar

Våra tv-bänkar är alltid monterade om inget annat anges, bara att packa upp och börja möblera! Ingen montering krävs! Hör gärna av dig till oss om du har frågor kring våra tv-bänkar.


checkout Till Kassan
Möbler
Övrigt