Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

TV Bänk Gilldalen Vit 120x50x55cm

3550 kr
stockstatus Maila för info!
Produktbeskrivning:

TV-Bänk Vit.
Bredd 120x Djup 50x Höjd 55cm.
Fack:  Bredd 37cm  Höjd 38cm.
Löstagbar hylla i mittfacket.
Vikt 37 kg. 

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.

Praktiska och snygga TV bänken Gilldalen, en av våra mest populära mindre tv bänkar. Gilldalen är en TV bänk i new englandstil med en kritvit färg som verkligen kommer att ta andan ur dig. Med en storlek på 120x50x55cm passar den perfekt i mindre rum, medan den fortfarande har tillräckligt med utrymme för alla dina enheter.

Gilldalen har fyra lådor, två på vänster och två på högersida, som erbjuder massor av förvaringsmöjligheter för allt från fjärrkontroller till DVD-skivor. I mitten finns ett öppet fack för din digitalbox och löstagbart hyllplan i facket. Gilldalen har också ett stilfullt utseende som passar in i vilken New England-inredning som helst. Handtagen i silversvart metall ger den där sista finishen.

Och det bästa av allt, TV bänken Gilldalen kan enkelt kombineras med övriga möbler i den vita möbelserien Vinga. Så varför inte välja en TV bänk som är både funktionell och vacker? Gilldalen är det självklara valet för dig som vill ha en prydlig, praktisk tv-bänk i ditt hem. Köp nu och ge din tv-hörna en uppdatering idag!Artikelnummer:
LM03-120-V

Möbler
Övrigt