Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Färdigmonterade Vitrinskåp - Perfekt förvaring med stil

Är du trött på ditt gamla vitrinskåp? Behöver du snygg praktisk förvaring i vardagsrummet? Kanske funderar du på ett nytt vitrinskåp, ja då har du kommit rätt! Här finns hela vårt sortiment av prisvärda vitrinskåp i olika inredningsstilar, utföranden och storlekar. Vitrinskåp är en användbar förvaringsmöbel för de favoritsaker som du önskar ha synliga, exponera dina finaste ägodelar och skydda dem samtidigt från damm och smuts. Våra vitrinskåp har klarglas i dörrarna. Är du trött på att montera möbler?  Inga problem, våra vitrinskåp är alltid monterade, bara att packa upp och börja möblera!

Vad bör man tänka på vid köp av ett vitrinskåp?

Börja med att se på vilka yttermått som är möjliga för val vitrinskåp för att passa ditt ändamål, de flesta av våra vitrinskåp har fasta hyllplan men det finns några modeller med justerbara hyllplan i trä eller klarglas. Välj vitrinskåp med eller utan täckta dörrar och lådor beroende på om du önskar dold eller synlig förvaring. Ett vitrinskåp ger dig möjlighet att använda höjden på rummet för att samtidigt skapa snygg och praktisk synlig förvaring. Ljusare färg inuti vitrinskåpet framhäver dina saker tydligare jämfört med en mörkare färg. Populärt är att sätta in beslysning i skåpet med timer för att framhäva sakerna i vitrinskåpet bättre under de mörkare timmarna samtidigt som skåpet blir en egen ljuskälla till rummet.

Material, mått, färgval och stil på vitrinskåpet

Vi erbjuder vitrinskåp i flera olika storlekar, material, färger och stilar. Här finns skåp i massivt trä, trä/mdf, metall/trä mm. Varför inte välja ett tuffare vitrinskåp i industriell stil tillverkad i metall och trä eller ett vitrinskåp i läcker svart färg. Vi rekommenderar alltid att fästa skåpet i väggen för att undvika tipprisk.  I webbutiken finner du vitinskåp som också matchar våra övriga möbler och möbelserier, bra om du önskar bygga vidare och komplettera med fler matchande möbler. Vitrinskåpet har ofta en central plats i vardagsrummet men passar även i kök för bra förvaring. Tips för att skapa en bra förvaringsvägg är att sätta ihop flera vitrinskåp och ta bort krönlisten upptill och sockel nedtilll för att sätta ihop skåpen kant till kant. 

Färdigmonterade vitrinskåp

Våra vitrinskåp är alltid monterade, bara att packa upp och börja möblera! Köp av omonterade vitrinskåp kan vara både krävande och tidsödande att montera, en stor fördel vid köp av våra skåp är att ingen montering krävs. Hör gärna av dig till oss om du har frågor om våra möbler.


checkout Till Kassan
Möbler
Övrigt