Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Tv Bänk Baghta 150x50x65cm

4350 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

En lite högre indisk TV bänk i massivt shesamträ med en dörr och två lådor samt ett öppet större fack. Klarglas i dörren och ett hyllplan bakom dörren. Handtag i svart metall.
Bredd 150x Djup 50x Höjd 65cm.
Vikt 35 kg.

Material: Massivt shesamträ.
Färg: Brun.
Färdigmonterad i kartong.

Förvandla ditt vardagsrum till ett elegant och funktionellt utrymme med vår TV Bänk Baghta. Denna indiska TV-bänk i massivt shesamträ är en hyllning till skicklighet och design, skapad för att erbjuda dig både skönhet och praktisk användning.

TV Bänk Baghta erbjuder en rad förvaringsalternativ som inkluderar en dörr med klarglas som avslöjar ett hyllplan för att visa upp dina favoritprylar. Det svarta metallhandtaget och det dekorativa träkrysset framför glasdörren ger en touch av elegans och kontrast till den varma bruna färgen i shesamträet.

På högersidan av TV-bänken finns en öppen del som ger gott om plats för din mediautrustning och andra föremål. Här hittar du också två rymliga lådor för att organisera dina saker. Det dekorativa träkrysset på högersidan ger möbeln en unik och konstnärlig karaktär.

Med dimensionerna 150 cm i bredd, 50 cm i djup och 65 cm i höjd är TV Bänk Baghta något högre än traditionella TV-bänkar, vilket ger en bekväm och överskådlig höjd för din TV-skärm. De raka benen ger stabilitet och ett modernt utseende.

Det bästa är att TV Bänk Baghta levereras färdigmonterad i kartong, vilket innebär att du kan njuta av din nya möbel utan krångel.

Denna TV-bänk är inte bara en praktisk möbel för att organisera ditt mediautrustning och tillbehör, den är också en designmästare som kommer att förbättra din inredning och skapa en vacker och inbjudande atmosfär i ditt vardagsrum. Upptäck den skönhet och funktionalitet som TV Bänk Baghta har att erbjuda och ta ditt vardagsrum till nästa nivå av elegans.Artikelnummer:
mbvg63-WA-12

Möbler
Övrigt