Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

TV bänk Bakersfield Vit 180x50x50cm

3750 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

TV-bänk Bakersfield Vit 
Bredd 180 x Djup 50 x Höjd 50cm.
Vikt 46 kg.

Material: Massivt akaciaträ. och mdf.
Färg: Vit.
Färdigmonterad i kartong.

TV-bänk Bakersfield Vit är en stilig och praktisk möbel som passar perfekt i hem med en maritim touch. Tillverkad i massivt akaciaträ och MDF är denna TV-bänk en robust och slitstark möbel som kommer att hålla länge. Med en elegant vit finish ger den en fräsch och modern känsla till ditt vardagsrum.

Den här tv-bänken är inte bara snygg utan också mycket praktisk. Den har en jalusidörr på höger och vänster sida, vilket ger enkel åtkomst till förvaring för dina elektroniska enheter och tillbehör. Bakom varje dörr finns ett löstagbart hyllplan som ger dig möjlighet att anpassa förvaringsutrymmet efter dina behov. Dessutom har TV-bänken ett öppet mittfack med ett hyllplan som ger dig ännu mer utrymme för att förvara dina saker.

Handtagen på dörrarna är tillverkade i svart metall, vilket ger en fin kontrast till den vita färgen på möbeln. Den har också kraftiga vita fyrkantiga ben som ger stabilitet och styrka till bänken. Med en storlek på 180x50x50 cm passar den här TV-bänken i det större  vardagsrummet.

Denna TV-bänk är monterad vid leverans och redo att användas direkt. Oavsett om du behöver förvara DVD-skivor, kabelboxar eller annan elektronisk utrustning, så kan TV-bänk Bakersfield Vit bli det perfekta valet för ditt vardagsrum. Artikelnummer:
A2013-W-01

Möbler
Övrigt