Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

TV bänk Haven Vit (svart glastopp) 160x45x40cm

3950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

TV-bänk Haven Vit (svart härdad glastopp).
Längd 160x Djup 45x Höjd 40 cm.
Vikt 45 kg.
Material: MDF.
Färg: Vit och svart, högglans.
Färdigmonterad i kartong.

Den eleganta TV-bänken Haven Vit med en svart härdad glastopp är en fantastisk möbel för alla moderna hem. Tillverkad av högkvalitativt MDF-material i en högglansig vit finish, ger den en lyxig och sofistikerad känsla i varje rum.

Med en längd på 160 cm, en djup på 45 cm och en höjd på 40 cm, är denna TV-bänk perfekt för att rymma din TV och alla dina andra underhållningsenheter. Den är också utrustad med fyra rymliga lådor, två på varje sida, vilket ger gott om utrymme för att lagra alla dina kablar, fjärrkontroller och andra TV-tillbehör. Det öppna mittfacket, med en löstagbar hylla, erbjuder ytterligare utrymme för din digitalbox, playstation mm.

Den moderna designen av denna tv-bänk är verkligen slående. Den har ett dekorativt svart handtag som förbinder båda lådorna på varje sida, vilket ger den en unik och elegant touch. Dessutom gör den svarta härdade glastoppen den inte bara snygg, utan också mycket lätt att rengöra och hålla ren.

Denna TV-bänk levereras färdigmonterad i kartong, så du behöver inte oroa dig för monteringen. Med sin moderna design, högkvalitativa material och praktiska förvaringsutrymmen, är TV-bänken Haven Vit ett utmärkt val för alla som vill ge sin TV-hörna en känsla av stil och elegans. 

TV-bänk Haven är en av våra storsäljare, och det är inte svårt att förstå varför!Artikelnummer:
GTV-1601-160-V-04

Möbler
Övrigt