Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

TV bänk Seek metall B150xD50xH60cm

4750 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

TV-bänk Seek metall B150xD50xH60cm.
TV-bänk industriell stil tillverkad i metall. Utvändiga gångjärn och låsbeslag. Fyra dörrar, metallnät på mittendörrarna. Hyllplan i plåt innanför dörrarna.
Vikt 60kg.
Monterad och förpackad i kartong.

TV-bänken Seek är en robust möbel som andas industriell stil. Tillverkad i slitstark metall med utvändiga gångjärn och låsbeslag, utstrålar den en tuffhet som är svår att motstå. Med sina generösa mått på B150xD50xH60cm är den perfekt för att förvara all din multimediautrustning.

Seek har fyra dörrar, med metallnät på de två mittendörrarna som ger en djärv och modern känsla. De två yttre dörrarna är klädda i plåt som bryter av mot nätet och ger en snygg kontrast. Dessutom är metallnätet utformat så att du kan styra dina enheter med fjärrkontrollen utan att behöva öppna dörrarna.

Inuti TV-bänken hittar du hyllplan i plåt där du kan organisera och förvara dina enheter, DVD-skivor och annan multimediautrustning. Seek levereras färdigmonterad och förpackad i kartong. Med en vikt på 60kg är det en robust och pålitlig möbel, och den fyller självklart funktionen som en tv bänk skall göra samtidigt som den uttrycker en stark industriell karaktär.Artikelnummer:
RE-NDP-197-C-03

Möbler
Övrigt