Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Malung Vit 64x40x190cm

4750 kr
stockstatus Maila för info!
Produktbeskrivning:

Snyggt Vitrinskåp i vitt med en dörr, klarglas, fyra hyllplan.
Bredd 64x Djup 40x Höjd 190cm.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.

Malung - ett elegant vitrinskåp i vitt som kombinerar enkelhet och funktion på ett stilfullt sätt.

Malung är utformat med en öppen och luftig känsla. Med sin enda dörr i klarglas och de vackra spröjskryssen framför glaset blir det till ett konstverk som låter dina favoritföremål lysa och skina. Det är som att ha din egen lilla utställning i hemmet.

Detta vitrinskåp erbjuder fyra rymliga hyllplan som ger gott om utrymme att visa upp och organisera dina saker. Och det är inte bara praktiskt, det är också vackert att se på. Den kraftiga krönlisten upptill ger en touch av elegans och karaktär till skåpet.

Det silversvarta handtaget på dörren är inte bara en praktisk detalj, det är också en kontrast som ger skåpet en modern och smakfull känsla. De synliga gångjärnen på utsidan ger en rustik charm till dess design.

Malung är inte bara begränsat till vardagsrummet eller matsalen. Det är även en utmärkt förvaringslösning i badrummet, perfekt för handdukar och badrumsartiklar.

Med sina dimensioner på 64 cm i bredd, 40 cm i djup och 190 cm i höjd, är Malung den perfekta storleken för att passa in i olika rum och inredningsstilar. Och det bästa av allt, det levereras färdigmonterat i en kartong, vilket gör att du kan njuta av dess skönhet direkt efter leveransen utan krångel med montering.

Malung - ett vitt vitrinskåp som kombinerar praktisk förvaring med tidlös skönhet, och förhoppningsvis passar det perfekt in i ditt hem.Artikelnummer:
QF02-V

Möbler
Övrigt