Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Sysslebäck Vit 185x45x220cm

13950 kr
stockstatus Maila för info!
Produktbeskrivning:

Snyggt Vitrinskåp i vitt med glasdörrar, fyra lådor och täckta dörrar.
Bredd 185x Djup 45x Höjd 220cm.
Vikt 140 kg.
Underdel 65 kg. Överdel 75 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.

Två delad, över och underdel.
Övedel: Tre fasta hyllplan och botten.
Underdel: Ett fast hyllplan och botten bakom varje dörrpar.

Sysslebäck är inte bara ett vitrinskåp, det är en möbel som erbjuder både stil och praktisk förvaring i ett och samma utförande. Med sin eleganta design och rikliga utrymme kan detta vitrinskåp bli utmärkt val för ditt hem.

Vitrinskåpet pryds av fyra glasdörrar upptill, vars klarglas låter dig exponera dina ägodelar på ett vackert sätt. Det är som att ha din egen personliga utställning där du kan visa upp dina mest älskade föremål.

Förvaringsmöjligheterna är också generösa. På nederdelen finns fyra lådor och fyra täckta dörrar, vilket ger dig gott om utrymme att organisera och dölja dina föremål. Silversvarta handtag och synliga gångjärn i silversvart ger skåpet en modern och elegant touch.

Sysslebäck är ett av våra största och mest populära vitrinskåp, och det är lätt att förstå varför. Med sina dimensioner på 185 cm i bredd, 45 cm i djup och 220 cm i höjd är det en mäktig möbel som kan förvandla ditt rum till en elegant och funktionell plats.

Tillverkat av högkvalitativa material, inklusive massivt pinjeträ och MDF, är Sysslebäck byggt för att vara hållbart och långvarigt. Dess kritvita färg ger en ren och fräsch känsla som passar in i olika inredningsstilar.

Sysslebäck är uppdelat i två delar, med en överdel som har tre fasta hyllplan och botten, samt en underdel med ett fast hyllplan och botten bakom varje dörrpar. Denna uppdelning ger dig ännu mer organisatorisk frihet.

Det bästa av allt är att Sysslebäck levereras färdigmonterat i två sparata kartonger, vilket innebär att du kan njuta av dess skönhet och funktionalitet direkt efter leveransen, utan besväret med montering.Artikelnummer:
AD01-185-V

Möbler
Övrigt