Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Brunnberg Vit 114x45x210cm

8750 kr
stockstatus Maila för info!
Produktbeskrivning:

Snyggt Vitrinskåp i vitt med glasdörrar, två lådor och täckta dörrar.
Bredd 114x Djup 45x Höjd 210cm.
Vikt 69 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.

Möt Brunnberg - ett enastående vitrinskåp i klassisk kritvit nyans, som hyllar New England-stilens tidlösa charm och funktionalitet.

Brunnberg är ett läckert stort skåp som omedelbart fångar blicken. Med sina glasdörrar och förtrollande spröjsar framför klarglaset blir skåpet en riktig juvel. Bakom glasdörrarna finner du tre generösa hyllplan, redo att exponera och organisera dina mest älskade föremål. Klarglaset ger dina ägodelar möjlighet att lysa och skapa en fantastisk visuell upplevelse.

Men det är inte allt - Brunnberg är utrustat med två lådor mellan de övre och undre dörrarna, vilket ger extra förvaringsmöjligheter för småsaker och prylar. De två glasdörrarna upptill erbjuder en möjlighet att visa upp dina mest värdefulla föremål medan de täckta dörrarna nedtill ger dig ett utrymme att förvara saker som du kanske vill hålla utom synhåll.

För att fullända dess estetik, har Brunnberg sex silversvarta handtag - rundade och enkla att använda - på både dörrar och lådor. Dessa detaljer ger skåpet en elegant och modern touch samtidigt som de är praktiska och funktionella.

Med sina generösa dimensioner på 114 cm i bredd, 45 cm i djup och 210 cm i höjd erbjuder Brunnberg en imponerande mängd förvaringsutrymme utan att ta upp för mycket plats i ditt hem. Den kraftiga krönslisten upptill ger skåpet en karakteristisk och sofistikerad prägel. De synliga silversvarta gångjärnen, utformade i en rustik stil, förstärker dess New England-stil och tidlösa charm.

Det bästa av allt är att Brunnberg levereras färdigmonterad i en kartong, vilket gör att du snabbt kan njuta av dess skönhet utan besväret med montering.

Brunnberg - ett vitrinskåp som förenar enastående stil och praktisk förvaring i en harmonisk enhet. Det kommer att göra ditt hem till en plats som andas elegans och funktionalitet.Artikelnummer:
QF30-V-45

Möbler
Övrigt