Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Sälen Vit 70x40x195cm

5450 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Snyggt Vitrinskåp i vitt med en glasdörr, låda och täckt dörr.
Tre hyllplan bakom glasdörren och två hyllplan bakom täckta dörren
Bredd 70x Djup 40x Höjd 195cm.
Vikt 43 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.

Sälen har en glasdörr med vackra spröjs som skapar en omedelbar blickfång. Bakom denna dörr finns tre rymliga hyllplan som är redo att visa upp dina favoritprylar eller samlarobjekt. Klarglaset i dörren låter dina ägodelar stråla och skapa en fängslande vy.

Men det är inte allt - Sälen erbjuder även en praktisk låda mellan glasdörren och den täckta dörren. Här kan du förvara mindre saker och hålla dem organiserade och till hands. Bakom den täckta dörren finns ytterligare två hyllplan för att förvara de saker du vill ha bortom synhåll.

De silversvarta handtagen ger en subtil kontrast och en modern touch till skåpet. Synliga gångjärn på båda dörrarna ger en rustik charm som är både hållbar och vacker.

Sälen är inte bara begränsad till vardagsrummet eller matsalen - det är en utmärkt förvaringslösning för badrummet också. Perfekt för handdukar, toalettartiklar och andra badrumsnödvändigheter.

Med sina generösa dimensioner på 64 cm i bredd, 40 cm i djup och 190 cm i höjd är Sälen en praktisk och stilfull tillägg till alla rum. Och det bästa av allt, det levereras färdigmonterat i en kartong, vilket gör att du kan njuta av dess skönhet direkt efter leveransen utan krångel med montering.

Sälen - ett vitt vitrinskåp som erbjuder både skönhet och praktisk förvaring för att förgylla ditt hem och göra det ännu mer funktionellt.Artikelnummer:
QF22-V

Möbler
Övrigt