Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Sågliden skjutdörrar vit 110x40x210cm

7950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Stort Vitrinskåp i vitt med skjutdörrar, klarglas 
Bredd 110x Djup 40x Höjd 210cm.
Fem hyllplan + botten.
Öppet mellan vänster och höger sida.
Vikt 77 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.

Sågliden vitrinskåp är en smakfull möbel som erbjuder både stil och praktisk användning. Detta vackra vitrinskåp är utfört i kritvitt med en tidlös New England-stil som kompletterar olika inredningskoncept.

Skåpet har skjutdörrar med klarglas, vilket ger dig en klar och öppen vy till dess innehåll. Den öppna designen mellan vänster och höger sida ger extra rymd och möjlighet att skapa en intressant presentation. Med fem hyllplan plus en botten och totalt sex hyllplan har du gott om utrymme att ordna och visa upp dina ägodelar.

Silversvarta handtag, snyggt infällda i dörrarna, ger en sofistikerad detalj till skåpets enkla och rena design. Spröjsen framför glaset i dörrarna ger en klassisk touch och förstärker dess New England-stil.

Skåpet är robust och stabil, tillverkat av högkvalitativa material, inklusive massivt pinjeträ och MDF. Dess dimensioner på 110 cm i bredd, 40 cm i djup och 210 cm i höjd gör det till ett utmärkt val för både hem- och kontorsinredning.

Sågliden vitrinskåp är också praktiskt färdigmonterat och levereras i en kartong, vilket gör det enkelt att placera i det utrymme du föredrar utan krångel med montering.

Oavsett om det är för ditt vardagsrum, arbetsplats eller något annat utrymme, kommer Sågliden vitrinskåp att erbjuda både skönhet och funktion. Det är en möbel som utstrålar elegans och karaktär samtidigt som det ger dig en utmärkt möjlighet att organisera och visa upp dina ägodelar på ett stilfullt sätt.Artikelnummer:
VG30-V-37

Möbler
Övrigt