Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Tandådalen Vit 110x40x200cm

7850 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Snyggt Vitrinskåp i vitt med glasdörr, klarglas och täckt dörr. 
Bredd 110x Djup 40x Höjd 200cm.
Vikt 70 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.

Tandådalen vitrinskåp är en elegant möbel som förenar tidlös design med praktisk användning. Detta vitrinskåp i kritvitt med New England-stil kommer definitivt att förhöja din heminredning.

Skåpet har två glasdörrar upptill med klarglas, vilket ger en fantastisk vy av dina ägodelar. Sidoglaspanelerna låter dig beundra dina föremål från olika vinklar. Dessutom finns det tre hyllplan upptill som ger gott om utrymme att organisera och visa upp dina saker. Nedtill har skåpet två täckta dörrar för att gömma föremål du vill ha utom synhåll.

Detaljerna är väl genomtänkta med silversvarta handtag och utanpåliggande silversvarta gångjärn som ger en rustik touch och förstärker dess eleganta estetik. Skåpet vilar på en helvit sockel nedtill, vilket ger det en komplett och stilren look.

Tandådalen är tillverkat av högkvalitativa material, inklusive massivt pinjeträ och MDF, för att säkerställa hållbarhet och beständighet. Dess kritvita färg passar in i olika inredningsstilar och ger en tidlös känsla.

Det bästa av allt är att Tandådalen vitrinskåp levereras färdigmonterat i en kartong, vilket gör det enkelt att njuta av dess skönhet utan krångel med montering.

Oavsett om du vill förbättra din vardagsrum, matsal eller hall, är Tandådalen vitrinskåp en utmärkt möbelval. Det ger dig inte bara praktisk förvaring utan också en elegant inredningsdetalj som kommer att förhöja atmosfären i ditt hem. Artikelnummer:
VG71-110-V-34

Möbler
Övrigt