Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Hedda Kryss, Vit 115x40x210cm

7950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Stort Vitrinskåp i vitt med glasdörrar och kryss, klarglas, fyra hyllplan.
Bredd 115x Djup 40x Höjd 210cm.
Vikt 68 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.

Hedda vitrinskåp är en stilfull möbel som kombinerar en tidlös design med praktisk förvaring. Detta vackra vitrinskåp i kritvitt kan bli ett utmärkt bidrag till något av dina rum.

Skåpet har två hela glasdörrar med vackra korsningar framför klarglaset, vilket ger en charmig och rustik touch till dess utseende. De fyra hyllplanen inuti ger gott om utrymme för att organisera och visa upp dina ägodelar.

Silversvarta handtag och synliga gångjärn i silversvart ger skåpet en sofistikerad detalj och förstärker dess eleganta estetik.

Med dimensioner på 115 cm i bredd, 40 cm i djup och 210 cm i höjd är Hedda vitrinskåp en stor praktisk och stilfull möbel som kan passa in i olika utrymmen i ditt hem.

Tillverkat av högkvalitativa material, inklusive massivt pinjeträ och MDF, är detta vitrinskåp byggt för att vara hållbart och långvarigt. Dess kritvita färg ger en ren och fräsch känsla som passar in i olika inredningsstilar.

Hedda vitrinskåp levereras färdigmonterat i en kartong, vilket gör det enkelt att placera i det utrymme du önskar utan besväret med montering.

Oavsett om du vill förbättra ditt vardagsrum, matsal eller något annat utrymme, är Hedda vitrinskåp en utmärkt möbelval. Det erbjuder både stil och funktion samtidigt som det hjälper dig att hålla dina ägodelar organiserade och elegant presenterade.Artikelnummer:
VG06-115-V-99

Möbler
Övrigt