Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Stöllet Vit 50x40x195cm

4350 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Snyggt Vitrinskåp i vitt med glasdörr och en täckt dörr. 
Bredd 50x Djup 40x Höjd 195cm.
Vikt 51 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.

Upptäck den tidlösa elegansen och funktionaliteten i vårt exklusiva vitrinskåp - Stöllet. Med sin distinkta design och högkvalitativa material är detta skåp inte bara ett praktiskt förvaringsmöbel, utan även en imponerande inredningsdetalj som kommer att lyfta rummet till en ny nivå av stil och sofistikation.

Stöllet är en sällsynt skatt i världen av möbler, tillverkad med omsorgsfullt utvalda material. Skåpets kropp är tillverkad av massivt pinjeträ, vilket ger det en hållbar och robust struktur. MDF-paneler kompletterar skåpets design, vilket ger en jämn och elegant yta. Dess kritvita färg ger ett fräscht och tidlöst utseende som passar perfekt in i många av hemmets rum.

Det som verkligen skiljer Stöllet från mängden är dess unika konstruktion. Den övre delen är utrustad med en glasdörr, vilket ger dig möjlighet att visa upp dina finaste föremål eller samlingar. Klarglas i dörren och på sidorna ger en klar och tydlig vy av dina ägodelar, medan den nedersta delen är utrustad med en täckt dörr för diskret förvaring av de mindre estetiskt tilltalande föremålen.

Inuti skåpet finns tre hyllplan i den övre delen och två hyllplan i den nedre delen, vilket ger dig gott om utrymme att organisera och visa upp dina saker. De runda handtagen i silversvart metall ger en subtil kontrast till det kritvita skåpet och lägger till en touch av elegans i varje detalj.

Stöllet är mer än bara ett vackert vitrinskåp, det är ett mångsidig möbel som även passar utmärkt i badrummet för att organisera handdukar och toalettartiklar. Oavsett om det placeras i vardagsrummet, matsalen eller badrummet, kommer Stöllet att vara centrum för uppmärksamheten och skapa en atmosfär av enkel lyx.

Med sina generösa dimensioner på 50 cm i bredd, 40 cm i djup och 195 cm i höjd, är Stöllet inte bara ett funktionellt förvaringsmöbel, utan också en konstnärlig uttrycksform som ger ditt hem en touch av exklusivitet och raffinement. Och det bästa av allt, Stöllet levereras färdigmonterat i en kartong, så du kan njuta av dess skönhet direkt efter leveransen utan krångel med montering.Artikelnummer:
VG71-50-V-40

Möbler
Övrigt