Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Idre skjutdörrar Vit 120x40x130cm

4750 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Lågt Vitrinskåp i vitt med skjutdörrar, klarglas.  Glas på sidorna
Bredd 120x Djup 40x Höjd 130cm.
Vikt 50 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.

Idre - Ett stilrent och praktiskt vitrinskåp för ditt hem eller kontor.
Idre vitrinskåp är en elegant möbel med en läcker design som passar perfekt i olika inredningsstilar. Detta låga vitrinskåp är tillverkat i kritvitt och har en New England-stil som ger ditt rum en tidlös charm.

Skåpet har skjutdörrar med klarglas som gör det enkelt att öppna och stänga. Glaspanelerna på sidorna ger en extra dimension till skåpets estetik och gör det möjligt att visa upp dina ägodelar från olika vinklar.

Med fyra generösa hyllplan har du gott om utrymme att organisera och visa upp dina saker. Silversvarta handtag, elegant infällda i dörrarna, ger en stilfull touch till skåpets enkla design. 

Skåpet vilar stadigt på en helvit sockel nedtill, vilket ger det en ren och avslappnad look. Dess dimensioner på 120 cm i bredd, 40 cm i djup och 130 cm i höjd gör det till ett perfekt val för mindre utrymmen eller som en tilläggsmöbel i ett större badrum eller kontor.

Idre vitrinskåp är tillverkat av högkvalitativa material, inklusive massivt pinjeträ och MDF, vilket garanterar dess hållbarhet och stabilitet. Den levereras färdigmonterad i en kartong, vilket gör det enkelt att sätta upp i ditt rum utan krångel.

Oavsett om det är för din vardagsrumsinredning, badrum eller kontor, kommer Idre vitrinskåp att ge både stil och funktion till ditt utrymme. Med dess rena och eleganta design passar det in i olika sammanhang och hjälper dig att hålla dina ägodelar organiserade och snyggt presenterade.Artikelnummer:
VG118-V-37

Möbler
Övrigt