Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Lövnäs 100x40x190cm

6950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Snyggt Vitrinskåp i vitt med glasdörrar, klarglas. Glas på sidorna. Sex hyllplan.
Bredd 100x Djup 40x Höjd 190cm.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.

Möt Lövnäs - ett förbluffande vitrinskåp i kritvitt som omfamnar New England-stilens tidlösa elegans och praktiska användning.

Lövnäs är mer än bara ett skåp; det är en konstnärlig utställning för dina mest älskade föremål. Med fyra imponerande glasdörrar, två upptill och två nertill, ger detta skåp en fantastisk vy. Klarglasen låter dina ägodelar lysa och skapa en förtrollande atmosfär. Glas på sidorna av skåpet ger en extra dimension av skönhet och möjlighet att beundra dina ägodelar från alla vinklar.

Med sex generösa hyllplan finns rikligt med utrymme att organisera och framhäva dina favoritprylar. De silversvarta handtagen, med sin enkla och eleganta design, är både stilfulla och praktiska. Utanpåliggande silversvarta gångjärn förstärker skåpets rustika charm och New England-stil. Den helvita sockeln nedtill skapar en enhetlig och tidlös estetik.

Med sina dimensioner på 100 cm i bredd, 40 cm i djup och 190 cm i höjd är Lövnäs en mångsidig och välavvägd storlek som passar i olika rum och inredningsstilar. Det är också en fantastisk förvaringslösning för det större badrummet, där du kan organisera handdukar och badrumsartiklar på ett elegant sätt.

Det bästa av allt är att Lövnäs levereras färdigmonterat i en kartong, så du kan snabbt njuta av dess skönhet utan krångel med montering.

Lövnäs - ett vitrinskåp som förenar tidlös stil med praktisk förvaring på ett makalöst sätt. Det kommer att förhöja din heminredning och göra ditt hem ännu vackrare och mer organiserat. Med detta skåp får du en överväldigande exponering för dina ägodelar och skapar en atmosfär som genomsyras av elegans och charm.Artikelnummer:
VG70-100-V-36

Möbler
Övrigt