Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Spikebol Vit 95x40x190cm

6250 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Snyggt Vitrinskåp i vitt med två glasdörra och två lådor.
Bredd 95x Djup 40x Höjd 190cm.
Vikt 65 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.

Möt Spikebol - ett elegant vitrinskåp i tidlös kritvit nyans som omfamnar New England-stilen med enkelhet och funktionalitet.

Spikebol är en skönhet som genast fångar din uppmärksamhet. Med sina två glasdörrar upptill får du en fantastisk vy av skåpets innehåll. Spröjsarna framför glaset ger inte bara skåpet en snygg detalj, de döljer även de fyra hyllplanen och skapar en förtrollande estetik.

Fyra generösa hyllplan upptill ger gott om utrymme att organisera och visa upp dina ägodelar. De två lådorna nederst ger extra förvaringsmöjligheter för småsaker och prylar. De silversvarta handtagen, rundade och enkla att använda, är både stilfulla och praktiska.

Spikebol är utrustat med utanpåliggande silversvarta gångjärn som ger en rustik charm och betonar dess New England-stil. Den helvita sockeln nedtill mot golvet ger skåpet en enkel och komplett utseende.

Med sina dimensioner på 95 cm i bredd, 40 cm i djup och 190 cm i höjd är Spikebol en välavvägd storlek som passar i olika rum och inredningsstilar. Och det bästa av allt, det levereras färdigmonterat i en kartong, så du kan njuta av dess skönhet direkt efter leveransen utan krångel med montering.

Spikebol - ett vitrinskåp som förenar tidlös stil med praktisk förvaring på ett enastående sätt. Det kommer att förhöja din heminredning och göra ditt hem ännu mer vackert och organiserat.Artikelnummer:
LM02-V

Möbler
Övrigt