Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Äppelbo Vit 53x38x190cm

3650 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Snyggt Vitrinskåp i vitt med glasdörr, klarglas, låda och täckt dörr. Tre hyllplan upptill och två hyllplan nedtill.
Bredd 53x Djup 38x Höjd 190cm.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.

Utforska en värld av tidlös elegans och mångsidig förvaring med vårt exklusiva vitrinskåp - Äppeelbo. Denna stilsäkra möbel är skapad för att kombinera den klassiska skönheten i en vit finish med praktisk funktionalitet som passar perfekt i alla delar av ditt hem.

Äppeelbo vitrinskåp är en visuell fest för dina sinnen. Den kritvita färgen ger en känsla av fräschhet och rymd samtidigt som den smälter sömlöst in i alla inredningsstilar. 

Med tre hyllplan bakom den klarglasade dörren upptill och två hyllplan bakom den täckta dörren nedtill erbjuder Äppeelbo enastående förvaringsmöjligheter. Dessutom finns en praktisk låda placerad mellan de två dörrarna som ger extra utrymme för dina ägodelar.

Handtagen och beslagen i silversvart metall ger skåpet en touch av elegans och kontrast mot den vita ytan. Denna subtila detaljrikedom imponerar på nära håll och ger skåpet en tidlös karaktär.

Med sina mått på 53 cm i bredd, 38 cm i djup och 190 cm i höjd passar Äppeelbo vitrinskåp i en mängd olika utrymmen. Dess användbarhet sträcker sig även till badrummet, vilket gör det till en mångsidig möbel som kan anpassas efter dina behov.

Tillverkat av massivt pinjeträ och MDF är Äppeelbo vitrinskåp både hållbart och praktiskt. Dess färdigmonterade design i kartong gör det enkelt att sätta upp och njuta av omedelbart.

Äppeelbo är mer än bara möbel; det är en kombination av skönhet och funktionalitet. Oavsett om du väljer att använda det för att visa upp dina mest älskade föremål eller som ett praktiskt förvaringsalternativ, kommer detta vitrinskåp att förvandla rummet till en plats av stil och användbarhet. Artikelnummer:
WFC017-190-V-24

Möbler
Övrigt