Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Fjätervålen Vit 50x40x190

3950 kr
stockstatus Maila för info!
Produktbeskrivning:

Snyggt Vitrinskåp i vitt med glasdörrar, klarglas. Glas på sidorna.
Bredd 50x Djup 40x Höjd 190cm.
Hyllplan i härdat glas.
Vikt 50 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.

Möt Fjätervålen - ett stilrent vitrinskåp som andas enkelhet och elegans. Det är den perfekta lösningen för att förvara och visa upp dina ägodelar på ett sätt som är både funktionellt och vackert.

Fjätervålen är i en tidlös kritvit nyans som ger rummet en fräsch och ljus atmosfär. De silversvarta handtagen kontrasterar snyggt med den vita ytan och ger en touch av modernitet till skåpet.

Med en glasdörr och glas på sidorna, får du en tydlig och vacker vy av dina ägodelar från alla vinklar. Klarglasen låter dina favoritföremål lysa och skina. En dörr ger enkel åtkomst till dina prylar samtidigt som den håller dem skyddade från damm och smuts.

Skåpets tre hyllplan i härdat glas är robusta och tåliga, redo att bära dina mest älskade saker. De synliga gångjärnen i silversvart metall är inte bara funktionella, de ger också en touch av industriell charm till skåpets design.

Fjätervålen är mer än bara ett vitrinskåp. Dess flexibilitet gör det också till en utmärkt förvaringslösning i badrummet, perfekt för handdukar och toalettartiklar.

Med sina ben får Fjätervålen en luftig och lätt känsla som lyfter hela rummet. Dess dimensioner, 50 cm i bredd, 40 cm i djup och 190 cm i höjd, gör det till den idealiska storleken för att passa in i olika rum och inredningsstilar.

Det bästa av allt är att Fjätervålen kommer färdigmonterad i en kartong, så du kan njuta av dess skönhet direkt efter leveransen utan krångel med montering.

Fjätervålen - enkelhet och skönhet förenas i ett vitrinskåp som är redo att ta hand om dina ägodelar och göra ditt hem ännu mer charmigt och organiserat.Artikelnummer:
VG34-V-36

Möbler
Övrigt