Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Fagerhult Vit 60x60x50cm

1895 kr
stockstatus Kan beställas på info@mobelkungen.se
Produktbeskrivning:

Snyggt Soffbord i vitt 60x60x50cm.
Genomgående låda.
Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.
Vikt 21 kg.

Låt ditt vardagsrum lysa upp med detta fantastiska kritvita soffbord som sticker ut från mängden! Med dess tilltalande design och eleganta detaljer kommer soffbordet Fagerhult att lägga till en touch av modern elegans i ditt hem.

Dekorativa kryss på sidorna ger en intressant dimension till detta vackra soffbord. Dess storlek på 60x60x50 cm gör att det är perfekt för att ta upp minimalt utrymme samtidigt som det erbjuder gott om plats för att förvara och visa upp dina favoritföremål. Ett hyllplan under lådan ger extra avlastning och möjlighet att skapa en estetisk display.

Genomgående lådor ger en enhetlig och stilren design, samtidigt som kupade handtag i silversvart metall på lådan lägger till en sofistikerad touch till detta kritvita soffbord. Tillverkad av massivt pinjeträ och MDF, är detta soffbord robust och tåligt nog för att hålla i många år framöver.

Den kritvita färgen ger en fräsch och modern look som passar bra i många inredningsstilar. Dessutom är detta soffbord färdigmonterat i kartong, så att du kan njuta av det omedelbart utan krånlande montering. Låt det kritvita soffbordet Fagerhult bli kronan på verket i ditt vardagsrum!Artikelnummer:
VG02-60-V-05

Möbler
Övrigt