Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Nowata Vit 60x60x50cm

1950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Nowata Vit.
Bredd 60x Djup 60 x Höjd 50cm.
Vikt 26 kg.

Material: Massivt akaciaträ och mdf.
Färg: Vit.
Färdigmonterad i kartong.

Soffbordet Nowata är en unik möbel som kombinerar stil och funktion på ett fantastiskt sätt. Det här praktiska soffbordet är tillverkat av massivt akaciaträ, vilket ger det en robust känsla och en hög kvalitet som kommer att hålla i många år framöver.

Med täckta dörrar på båda sidorna och handtag i svart metall, ger detta soffbord en modern och sofistikerad känsla. De vita paneldörrarna ger bordet en snygg och stilren look samtidigt som de döljer all förvaring inuti.

Med sina mått på bredd 60x djup 60 x höjd 50cm är Nowata soffbord perfekt för mindre rum eller som ett extra bord till ditt vardagsrum. Det är också ett bra val för dig som vill ha extra förvaring i ditt hem. De täckta dörrarna ger dig gott om utrymme för att förvara allt från böcker och tidningar till fjärrkontroller och andra viktiga föremål.

Så om du letar efter ett snyggt och praktiskt soffbord som kommer att passa perfekt i ditt hem, leta inte längre än Nowata soffbord. Dess eleganta stil och förvaringsmöjligheter gör det till ett bra val för alla som vill ha en elegant och funktionell soffbord i sitt vardagsrum.Artikelnummer:
ASA-60-V-01

Möbler
Övrigt