Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Bokhylla Seattle Vit 100x47x195cm

4950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Bokhylla Seattle Vit.
Bredd 100x Djup 47 x Höjd 195cm.
Vikt 63 kg.

Material: Massivt akaciaträ och mdf.
Färg: Vit.
Färdigmonterad i kartong.

Bokhylla Seattle Vit är den perfekta möbeln för dig som älskar den kustinspirerade inredningsstilen. Med sina två eleganta jalusidörrar och tre flyttbara hyllplan ovanför, ger den dig gott om förvaringsutrymme för dina böcker och andra föremål.

Denna snygga bokhylla är tillverkad av högkvalitativt massivt akaciaträ och MDF. Den har en vit finish som ger den en fräsch och ljus känsla och som gör att den passar in i många olika rum. Handtagen i svart metall ger en snygg kontrast till den vita färgen på möbeln.

Bokhylla Seattle Vit är utrustad med två jalusidörrar som döljer ett justerbart hyllplan, perfekt för att förvara dina saker på ett organiserat sätt. Ovanför dörrarna finns det tre flyttbara hyllplan som gör att du kan anpassa bokhyllan efter dina behov.

Bokhyllan har en stabil sockel nedtill som ger den stadighet och hållbarhet. Den är också färdigmonterad, så att du kan börja använda den direkt när den kommer till ditt hem.

Seattle Vit bokhylla har en unik och elegant design som gör den till en fantastisk möbel för alla kust- och havsinpirerade inredningsstilar. Den är perfekt för att förvara dina böcker, album, samlingar och andra föremål på ett snyggt och organiserat sättArtikelnummer:
A2002-W-02

Möbler
Övrigt