Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Bokhylla Portland Vit 70x47x195cm

3950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Bokhylla Portland Vit.
Bredd 70x Djup 47 x Höjd 195cm.
Vikt 42 kg.

Material: Massivt akaciaträ och mdf.
Färg: Vit.
Färdigmonterad i kartong.

Portland vit bokhylla är en möbel som verkligen sticker ut från mängden. Den är tillverkad av massivt akaciaträ och har en fantastisk vit finish som gör den till en tidlös möbel som passar perfekt för en marin eller kustinspirerad inredningsstil.

Bokhyllan har en jalusidörr nedtill som döljer ett justerbart hyllplan, perfekt för att förvara dina böcker och föremål på ett organiserat sätt. Ovanför dörren finns det tre flyttbara hyllplan som ger dig frihet att anpassa bokhyllan efter dina behov. Du kan enkelt justera hyllplanen för att passa in allt från dina favoritböcker till mindre prydnadssaker.

Portland vit bokhylla har en elegant och klassisk design som gör den till en mångsidig möbel som passar i många olika rum. Den är utrustad med en snygg sockel som ger bokhyllan ett stabilt och stadigt stöd. Handtagen är tillverkade av svart metall, vilket ger en härlig kontrast till den vita färgen.

Bokhyllan levereras färdigmonterad i en praktisk kartong, så du behöver inte oroa dig för att spendera timmar på att sätta ihop den själv. Du kan istället börja njuta av din nya möbel direkt när den levereras till ditt hem.

Sammanfattningsvis är Portland vit bokhylla en unik och vacker möbel som är tillverkad av högkvalitativt akaciaträ. Den passar perfekt för en kustinspirerad eller marin inredningsstil och är utrustad med en jalusidörr och flyttbara hyllplan som ger dig flexibilitet att förvara dina saker på ett organiserat och elegant sätt.Artikelnummer:
A2004-W-02

Möbler
Övrigt