Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord San Jose Vit 135x75x50cm

3950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord San Jose Vit.
Bredd 135x Djup 75 x Höjd 50cm.
Vikt 45 kg.

Material: Massivt akaciaträ och mdf.
Färg: Vit.
Färdigmonterad i kartong.

Soffbordet San Jose Vit är en stilren möbel med en modern och praktisk design och jalusidörrarna förmedlar en marin känsla som andas hav och kust. Detta soffbord är tillverkat av massivt akaciaträ och har en vit färg som skapar en fräsch känsla i ditt vardagsrum. De dubbla jalusidörrarna på båda långsidorna ger dig gott om förvaringsutrymme, vilket är perfekt för att hålla dina tidningar, fjärrkontroller och andra vardagsrumsprylar organiserade.

Tack vare det löstagbara hyllplanet bakom varje dörr kan du anpassa förvaringsutrymmet efter dina behov och önskemål. Handtagen i svart metall ger en fin kontrast till den vitlackerade bordet och bidrar till möbelns moderna utseende.

Soffbordet San Jose levereras färdigmonterat i kartong. De kraftiga fyrkantiga benen ger stabilitet och hållbarhet åt möbeln, vilket gör den till en långsiktig investering för ditt hem.

Sammanfattningsvis är soffbordet San Jose Vit en stilren och praktisk möbel som ger dig gott om förvaringsutrymme samtidigt som det bidrar med en modern och fräsch känsla till ditt vardagsrum. Med sin marin-inspirerade design och högkvalitativa material är detta soffbord en möbel som kommer att glädja dig i många år framöver.Artikelnummer:
A2016-W-02

Möbler
Övrigt