Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Kölsund Svart 105x40x190cm

7850 kr
stockstatus Maila för info!
Produktbeskrivning:

Vitrinskåp svart med glasdörrar, klarglas, två lådor och täckta dörrar.
Bredd 105x Djup 40x Höjd 190cm.
Vikt 63 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.

Kölsund är ett stilfullt svart vitrinskåp som bjuder på enkelhet och funktionalitet i en unik design. Skåpets solida svarta färg ger din inredning en sofistikerad touch.

Det har två glasdörrar på överdelen som låter dig visa upp dina favoritföremål på ett elegant sätt. Klarglaset ger en klar och tydlig vy av dina ägodelar. Den täckta dörrarna nedanför ger extra förvaringsmöjligheter och låter dig organisera dina saker på ett prydligt sätt. De silversvarta handtagen, både på dörrar och lådor, ger skåpet en modern touch och är enkla att använda.

Inuti Kölsund finner du tre hyllplan i den övre delen och två hyllplan bakom de täckta dörrparet, vilket ger dig gott om utrymme att ordna dina ägodelar. De synliga silversvarta gångjärnen är eleganta detaljer som kompletterar skåpets design och ger det en tidlös känsla.

Med sina generösa dimensioner på 105 cm i bredd, 40 cm i djup och 190 cm i höjd, erbjuder Kölsund mycket utrymme utan att ta upp för mycket plats. 

Det bästa av allt är att Kölsund levereras färdigmonterat i en kartong, vilket gör att du snabbt kan njuta av dess skönhet utan krångel med montering.Artikelnummer:
QF10-S-42

Möbler
Övrigt