Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Trönö Svart 185x45x220cm

13950 kr
stockstatus Maila för info!
Produktbeskrivning:

Vitrinskåp Svart med glasdörrar, klarglas, fyra lådor och täckta dörrar.
Bredd 185x Djup 45x Höjd 220cm.
Vikt 140 kg.
Underdel 65 kg. Överdel 75 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.

Två delad, över och underdel.
Övedel: Tre fasta hyllplan och botten.
Underdel: Ett fast hyllplan och botten bakom varje dörrpar.

Välkommen till Trönö, där stil och praktisk användning möts i ett vackert vitrinskåp. Detta imponerande svarta vitrinskåp är en kombination av elegans och funktionalitet, och det kommer att bli en höjdpunkt i ditt hem.

Skåpet är uppdelat i två sektioner: över- och underdel. Den övre delen har två glasdörrar med klart glas, vilket ger en fantastisk vy över de fyra hyllplanen. Den öppna designen mellan vänster och höger sida ger en extra dimension till presentationen av dina ägodelar.

Underdelen är praktisk med två lådor och två täckta dörrar, samt två hyllplan som ger generöst med förvaringsutrymme. Silversvarta handtag och synliga gångjärn i svart ger en fin touch till skåpets utseende.

Trönö vitrinskåp är en hög och ståtlig möbel med generösa dimensioner på 185 cm i bredd, 45 cm i djup och 220 cm i höjd. Dess helsockel nedtill ger en ren och enhetlig look som kompletterar dess eleganta svarta färg.

Tillverkat av högkvalitativa material, inklusive massivt pinjeträ och MDF, är detta vitrinskåp byggt för att hålla och behålla sin skönhet över tid.

Trönö vitrinskåp levereras färdigmonterat i två separata kartonger, vilket gör det enkelt att placera i det utrymme du föredrar utan krångel med montering.

Oavsett om du vill förbättra ditt vardagsrum, arbetsplats eller något annat utrymme, kan Trönö vitrinskåp bli det perfekta valet. Det är en möbel som utstrålar stil och erbjuder generös förvaring för dina ägodelar, samtidigt som det tillför elegans och karaktär till ditt hem.Artikelnummer:
AD01-185-S-41

Möbler
Övrigt